Category Archives: Nyheder

Men´s Room 4 i Dagmar Bio onsdag aften

Modtager fra Dagmar Bio
Onsdag i efterårsferien 2021 fik vi ENDELIG besøg af d’herrer Chris og Hartmann. På trods af udsættelser, var salen fuld af glade mennesker, der var klar til at tage imod adskillige verbale bank fra de to stand-up’ere. Eller… det er jo primært kvinder, der får en ordentlig tur, når de to rykker ud i Men’s Room opsætningen, og det her var ingen undtagelse.
Men inden de to gik på scenen, iførte flere publikummer på første række sig ….

Juleoptog og Julemesse i Sdr. Felding

Halvdårlig uge for billardklubben

Modtaget fra Henning Knudsen Sdr. Felding Billard Klub
Denne rundes resultater var der ikke meget at skrive hjem om, det eneste positive var at hold 2 kom på tavlen med 1 point. Hvor det blev til 2 nederlag og 1 uafgjort, idet der kun var 3 hold i kamp i denne uge, da hold 1 har fået deres kamp udsat.
Hold 2 spillede hjemme mod Grønbjerg og fik uafgjort 4 – 4. Kurt Eg vandt med 8.88 i snit, Guf vandt med  …

Flot åbent hus-arrangement på “Sdr. Felding Skole & Børneunivers”

Dagen startede ved børnehaven Solsikken, hvor Martin Arnbjerg (MA) og Karen Marie Gaardsvig (KMG) holdte en fælles tale.
De startede begge på Sdr. Felding skole 1. august 1968, KMG i 1. kl. på den skole, hvor efterskolen i dag holder til, og MA startede som lærer på hovedskolen, hvor han underviste i 2. og 3. real (8. og 9. kl.) i bl.a. dansk, matematik og kristendom.
KMG tog realeksamen i 1978 og var derefter væk fra skolen i 17 år, indtil hun vendte ….

Hygge- og sangaften på efterskolen

Onsdag aften var Sdr. Feldings Skolekreds medlemmer inviteret til en hyggelig efterårsaften med middag og sang fra den nye højskolesangbog.
Omkring 60 havde sagt ja til tilbuddet, og vi fik en rigtig lækker middag, som køkkenet sørgede for.
Eftermiddagen var det valgmenighedspræst Morten Kvist, der sammen med to musikanter Lars Christensen og Christian Eriksen, stod for at introducerer os for nye og kendte sange i den nye højskolesangbog.
Aftenen sluttede med at formand for skolen Jan Andersen og ….

Red Bull-tyve fanget

Politirapport modtaget fra Brandebladet
Personalet i Dagli’Brugsen på Bredgade i Sdr. Felding valgte onsdag formiddag at kalde politiet til butikken, hvor 2 mistænkelige personer luskede rundt. Frygten var, at parret ville stjæle fra butikken, og mistanken viste sig at være berettiget: Ud fra overvågningsbillederne kunne det fastslås, at der var tale om de samme to personer, som torsdag d. 7. oktober mellem kl. 21.09 og 21.15 stjal ca. 200 dåser energidrik fra butikkens varegård.
Der viste sig at være tale om en 20-årig kvinde fra Sdr. Felding og en ….

Juleoptog og julemesse i Sdr. Felding🎅

Traditionens tro afholdes Juleoptog og julemesse i Sdr. Felding 1. søndag i Advent – i år er det d. 28. november. Der vil være mulighed for at leje stande og borde. Program og tilmelding kommer senere. SÆT X i kalenderen! 🎄
Julemessen arrangeres af Sdr. Felding Handels- & Håndværkerforening, Sdr. Felding Borgerforening og Det Legende Hus

Medlemsbetaling Sdr. Felding Borgerforening 2021/2022

Fra Sdr. Felding Borgerforening
Hej alle I vigtige, betalende medlemmer, af Sdr. Felding Borgerforening
Vi vil start d.d. og de næste uger, bede jer om at indbetale for medlemskab af Sdr. Felding Borgerforening. Mange af jer har bedt om at få anmodning via mobil Pay, hvilket I vil få, hvis I har samme mobil nr. som sidste år. Ved accept af anmodning har jeg jeres adresse
Det er vigtigt, at I angiver jeres adresse hvis I overfører uden anmodning, da vi registrerer jeres medlemskab ud fra betaling. Der er ikke trykte ….

Gratister i Dagli’Brugsen

Politirapport modtaget fra Brandebladet
Politiet har nogle ganske udmærkede overvågningsbilleder af et par, som torsdag aften mellem kl. 21.09 og kl. 21.15 stjal ca. 200 dåser Red Bull energidrik fra Dagli’Brugsen på Bredgade i Sdr. Felding.
På billederne ses parret, en mand og en kvinde, på vej ind i butikkens varegård med en kuffert, som de derefter fylder med tyvekoster.
Manden beskrives som 22-28 år, dansk af udseende, 185 – 195 cm høj, alm. af bygning med …

Åbent hus og nyt navn

Fællesinstitutionen for Skolen, SFOen, Børnehaven og Vuggestuen har fået et nyt navn, og navnet er fremkommet efter at der har været en konkurrence om hvad navnet skulle være. Det vindende forslag blev: “Liv, Leg, Læring Sdr. Felding Skole og Børneunivers”.
Navnet skal signalere en helhedsforståelse af barnet og den røde tråd gennem barnet og den unges liv, udtaler Vibeke Delcomyn Hansen.
Ledelsen for hele institutionen er: Fællesleder Vibeke Delcomyn Hansen, Viceskoleleder Christina Trier og Pædagogisk leder Viki Hilmand i børnehaven og SFO
Der vil i den kommende uge være emneuge for alle eleverne på skolen, hvor det ….