Category Archives: Nyheder

Røde Kors Åskov vil gerne koordinere hjælp til indkøb.

Vi har brug for hinanden – på afstand.
Hvis du har brug for hjælp, eller du gerne vil hjælpe, så kontakt:
Kibæk: Marianne Linnet 31 51 21 05
Skarrild/Karstoft: Minna Madsen 29 40 22 59
Sdr. Felding/Stakroge: Ulla Blok 29 44 91 81
Sammen hjælper vi hinanden hver for sig.
De kærligste hilsner
Røde Kors Åskov

John Jensen har til TVMidtVest fortalt om sin families corona-marerit

Tab, smerter og store bekymringer er bare nogle af de følger, som corona-virussen har efterladt hos John Jensen og hans familie. Hans fra døde af covid-19 torsdag d. 19. marts, og efterfølgende er Johns mor, hans bror og John selv blevet syge af covid-19. John og hans mor er igen udskrevet fra hospitalet, mens broderen stadig er indlagt og i kritisk tilstand.
Læs hele interviewet med John på TV MidtVest
Fra SdrFelding.dk vil vi gerne ønske familien det aller bedste for  fremtiden og ikke mindst til lillebroderen.

Brugsen aflyser sin generalforsamling

Indlæg fra Lars Svane  Formand, Sdr. Felding Brugsforening
Sønder Felding Brugsforening må beklageligvis aflyse den tidligere annoncerede generalforsamling d. 22/4-2020. I lyset af den usikre situation i forbindelse med restriktionerne forårsaget af corona-pandemien, mener bestyrelsen ikke, at det er forsvarligt at afholde generalforsamlingen på det annoncerede tidspunkt.
Generalforsamlingen vil blive annonceret på et senere tidspunkt, når bestyrelsen vurderer, at myndighedernes anbefalinger tillader det. Vi håber, at vi vil være i stand til ….

Å-festival i Sdr. Felding i pinsen er blevet aflyst

Pressemeddelelse fra Å-festival team
Det er med stor sorg og beklagelse, at vi her må offentliggøre, at Å-festival 2020 er aflyst grundet situationen med corona-smitten i Danmark. Vi håbede inderligt, at det ikke skulle komme hertil, men vi ser det som det eneste ansvarlige valg, vi som arrangører kan træffe. Vi ser nu i stedet frem mod at se jer alle til Å-festival 2021 – den. 21. – 25. maj 2021.
Vi har i de forgangne uger fulgt situationen omkring corona, samt …..

HelsecenterMidt ønsker forsat at bevare lægehuset i Sdr. Felding

Læge Martin Aagaard Poulsen Borris

Modtaget fra Martin Aagaard Poulsen HelsecenterMidt i Borris
Det er sandt at Sdr Felding lægehus pr 1/6 bliver en del af HelsecenterMidt, som da kommer til at bestå af de to lansbylægehuse i Borris og Sdr Felding. Skjern klinikken er pr 1/1 overtaget af Jacob Søndergaard og ikke længere en del af Helsecentermidt.
Jeg har hele tiden brændt for ikke at skulle nedlægge landsbylægen, da jeg mener at det er vigtigt for en stor del af borgerne at have en læge tæt på, samt for landsbyerne at have et lægehus. Jeg har derfor prøvet at ændre formatet, således det også kan være attraktivt ….

Lægehuset i Sdr. Felding skifter ejer, men alle fortsætter

Lotta Nielsen har pr. 1. juni solgt sin lægepraksis til HelsecenterMidt i Borris, som er ejet af læge Martin Aagaard Poulsen
Hvorfor har du solgt din lægepraksis?
Grunden til at jeg har solgt, er at HelsecenterMidt har ambitioner om at fortsætte med at have en klinik i Sdr. Felding og på den måde har jeg fremtids sikret at borgerne stadig har et lægehus i byen. At det blev nu (og ikke om 4 år som planlagt) er at jeg ikke turde vente på andre købere, det kunne nemt ende med at lægehuset ville blive lukket om 4 år.
Jeg ejer stadig klinikken, men lejer ….

Flot, flot vejr og stærkt faldende vandstand i åen

 
Billeder taget henholdsvis 18. februar og 25. marts 2020

Aflysning af møder og arrangementer pga. corona

Borgerforeningen har meldt ud, at den årlige affaldsindsamlingen søndag d. 26. april er aflyst og udsat til september. Indre Mission har også aflyst alle deres møder indtil som minimum d. 13. april. Ligeledes har Lokalrådet udsat sine møder indtil videre. Lad os håbe at der er så meget styr på corona-epidemien efter påske, at regeringen kan begynde at lukke op for begrænsningerne🙏

Dagligdagen i Sdr. Felding Lægehus i denne corona-tid

Modtaget fra Lotta Nielsen
Mange flere telefonsamtaler om corona: Smitte risiko, om man skal tage på arbejde, erklæringer til arbejdsgiver, samt telefonkontakt ved influenza symptomer (normalt vil de fleste ikke have ringet om lidt feber mm). Vi er udfordret med at vi ikke kan se patienter med mindste mistanke om corona, men må klare dem pr telefon/video konsultation.
Ved alvorlige symptomer med åndenød/feber indlægger vi uden at have set patienten.
Vi sørger for at have så få patienter i …..

Hyggeklubben er lukket til efter påske

Mandags hyggeklubben i Dagmar Bio meddeler at de ikke mødes før tidligst til efter påske, skriver Tove og Nete i en meddelelse.

Billedet er fra december 2019, da det stadig var tilladt at mødes.