Category Archives: Nyheder

Landsindsamling til Kræftens Bekæmpelse søndag d. 16. august 2020

Vil du med ud at gå 2 timer for en god sag i Sdr. Felding by og omegn (+ evt. Stakroge), så er du meget velkommen ! 🙂
Vi mødes kl. 9.30 til rundstykker på Bredgade 35 (missionshuset) og får ruterne fordelt. Herefter samler vi ind fra kl. 10-12.
Giv gerne Inga Bøndergård et praj på messenger eller på mobil 20814770 hvis du vil hjælpe. Vel mødt 🙂 🍀

Slingre ned ad Vestergade

Modtaget fra Brandebladet
Kl. 03.31 natten til søndag blev en 31-årig lokal mandlig bilist standset på Vestergade i Sdr. Felding. Manden viste sig at være påvirket af euforiserende stoffer og blev derfor taget med på politistationen i Herning for at afgive en blodprøve.

Ramte stakit og forsvandt

Modtaget fra Brandebladet
Politiet mangler at finde gerningsmanden m/k til en påkørsel af et stakit i krydset Nr. Karstoftvej/Hovedgaden syd for Skarrild søndag. Her kom en bilist kørende af Hovedgaden ud ad byen, men da vedkommende ville dreje til venstre ad Nr. Karstoftvej, mistede chaufføren herredømmet over køretøjet og ramlede ind i et stakit. Personen blev kort efter afhentet fra stedet uden at have givet sig til kende, men bilen tilhører en 27-årig mand fra Skarrild, som politiet nu skal have en snak med.

KALDER alle unge piger og damer i Sdr. Felding og omegn🗣

Lånt fra Nadia Aagaard Andersen´s Facebook opslag
Vi er nogen unge piger og damer som rigtig godt kunne tænke os at få startet et fodboldhold for piger/damer for hygges skyld. Vi er så heldige, at DBU har gjort det muligt, at man kan nøjes med at spille 5-mands som damer. Dette skulle gøre det nemmere at få gang i nogen hold. ⚽️
Vi leder derfor efter alle de unge piger og damer, som kunne have lyst til at være med.
Dette hold er et hold hvor ALLE kan være med. Vi spiller og træner bare for sjov og for at få rørt os. Om du har spillet før eller ej gør ingen forskel. Der er plads til alle på holdet. Man er også velkommen på holdet, hvis man ….

Brand i bålfad

Modtaget fra Brandebladet.
Brandfolkene fra brandstationen i Sdr. Felding kom på en lettere opgave end forventet, da de mandag eftermiddag kl. 16.41 blev kaldt ud til en bygningsbrand. Der viste sig at være tale om et bål i et bålfad, som havde udviklet sig lidt for kraftigt, så brandfolkene kunne returnere til brandstationen kort efter.

Hærværk på campingvogn

Lånt fra Helle Birk Hammers Facebook opslag
I går stillede vi vores vogn ved det gamle Emtelle på Nørregade. Da vi så kom op til den i morges, var samtlige ruder ridsede på vognen. Vi blev frygtelig ked af det. Er der nogle der har set eller hørt noget, det er ca efter kl 22.00. Det er meldt til politiet.

DET SIDSTE FARVEL TIL KAJ JENSEN

Fredag den 10. juli kunne de Corona-ramte familier i Sdr. Felding endelig tage den sidste afsked med Kaj Jensen, som døde 19. marts 2020 – smittet med Covid-19.
Som de fleste i byen og omegnen ved, har familierne oplevet noget, der nærmest kunne minde om et sandt mareridt. Ida, Kaj, John og Flemming blev alle inden for 14 dage indlagt med Covid-19. Kaj døde, Ida og Flemming måtte i respirator i henholdsvis 4 og 6 dage, mens John nøjedes med 2 dages indlæggelse.
Ialt 11-12 personer i familien blev smittet, og det betød, at der hele tiden var nogen i karantæne i godt 6 uger. Birgit og Morten, som havde arbejdet ….

En skoleleder med hjerte for børnene

Mindeord fra Vibeke Delcomyn Hansen og Karen Marie Gaardsvig om Sdr. Felding Skoles leder Torben Rathe, som sov stille ind den 7. juli 2020.
I fredags tog vi afsked med Torben Rathe ved en fin bisættelse fra Nørre Nebel Kirke. Han var omgivet af sin kære nære familie, venner og kolleger. Det foregik udendørs, hvilket passede perfekt til udemennesket Torben, der elskede naturen så højt.
Torben Rathe kom til Sdr. Felding Skole som skoleleder 1. december 2001. Han kom som en erfaren skoleleder til skolen og fandt hurtigt ….

Team Rynkeby har bredt sig til andre dele af Europa

Niels Christian og Solvejg Lauridsen

I starten af marts var det nye Team Rynkeby Europe hold samlet på Mallorca til en tre dages trænings samling for den kommende tur til Paris i juli måned, og det var med Solvejg Lauridsen fra Sdr. Felding som hold kaptajn, og med deltagere fra en lang række europæiske lande. Men pga. Corona epidemien måtte man efterfølgende aflyse turen til Paris for dette år.
Solvejg startede i Team Rynkeby Midt-Vest tilbage i 2012 og året efter kom Niels Christian, Solvejgs mand, også med, samtidig med at Solvejg blev holdkaptajn på Team Rynkeby Midt-Vest holdet, som hun var frem til 2018.
I 2019 var Solvejg og Niels Christian med til at starte ….

Vores skoleleder på Sdr. Felding skole er her ikke længere

Torben Rathe, vores skoleleder her i Sdr. Felding, er d. 7/7 stille sovet ind, efter kort tids cancer sygdom.
Æret være Torbens minde 🌹