Category Archives: Nyheder

Filmen “Drømmen om det hvide slot” vises i Dagmar Bio

Og det onsdag Kl. 14.00 og arrangører er Senior DK i Sdr. Felding
Billetprisen er 75 Kr. inkl. kaffe og kage efter filmen.
Omtale af filmen:
Suzanne er sin aføde mors udtrykte billede. Hun er født blind, og fødslen kostede hendes mor livet. Suzannes far elsker sin lille pige over alt på jorden. Siden hustruens død har hele hans liv drejet sig om at gøre Suzanne lykkelig, og han har ladet førende øjenspecialister behandle hende og givet hende den bedst mulige opdragelse. En dag fortæller han sin datter, at han vil gifte sig igen. Det viser sig snart, at den nye kone og hendes datter betragter Suzanne som et nødvendigt onde.

Søndagscafeen havde besøg af politiet

Skrevet af Grethe Kamstrup
Søndagscaféen havde søndag d. 18. november besøg af en meget høj og flot politiassistent, Erik Hykkelbjerg, fra Midt-og Vestjyllands Politi fra Det Kriminalpræventive Sekretariat i Holstebro. Erik er født og opvokset i Lem ved Ringkøbing, og boede der de første 26 år. I 1980 kom han i lærer som lagerekspedient hos autoforhandler G. Bech Hansen i Ringkøbing. Efter endt læretid fik han fast stilling i firmaet, hvor han var indtil april 1988.
Han startede på politiskolen i København, som …..

SFGIF ‘s indoor cyclings instruktører har fået nye cykel trøjer

På billedet ses fra venstre Steffen, Bruno, Helle, Ole og Hans Otto ( Charlotte var desværre fraværende ) sæsonen er godt igang. Der køres hold ugens 5 første dage, og der skulle være garanti for sved på panden 😅😅

 

Helle Kjærsig – fysioterapeut og behandler

Skrevet af Grethe Kamstrup og redigeret af Mogens Nielsen
Helle Kjærsig er født og opvokset på en gård ved Kibæk, som forældrene Frode og Agnes Kjærsig drev.
Helle har altid haft lyst til at bruge sine hænder og samtidig arbejde med mennesker, så efter at have taget HF i Herning og været på Ollerup gymnastikhøjskole startede Helle på Fysioterapeutskolen i Esbjerg, hvor hun fik uddannelsen, som fysioterapeut i 1995.
Hun arbejdede som fysioterapeut i Kibæk et par år. I 2001 blev Helle selvstændig, med egen klinik på Mølholmvej i Sdr. Felding. Og i 2005 fik hun en aftale med Rationel Vinduer, om at lave behandlinger hos dem.
Helle flyttede til Sdr.Felding i 1991, fordi hun traf sin mand Steffen, som hun havde kendt helt fra skoletiden i Kibæk. Han gik fire klasser over hende, og hun syntes han var en meget flot ung mand. Men han så ikke hende mente hun, for man ser jo ikke nedad til de små klasser. Men ved et åbent hus arrangement ….

Der var point til alle 3 hold i spille runde 9 det blev til 1 sejr og 2 uafgjorte

Hold 1 spillede hjemme mod Horne og det blev en tæt affære som endte 4 – 4. Leif Simonsen vandt med 17,39 i snit, Henning Knudsen vandt med 19,04 i snit, Ulrik Mikkelsen tabte med 11,30 i snit og Cardten Ramsing tabte med 16,28 i snit.
Hold 2 spillede ude mod Ølgod 2 og de spillede også uafgjort 4 – 4. Ernst Pedersen vandt  med 9,67, Ivan Kjær vandt med 9,37 i snit, Carsten Yde Jensen tabte med 6,69 i snit og Brian Fanø tabte med 9,92 i snit.
Hold 3 spillede hjemme mod Troldhede 4 og vandt med 6 – 2. Rene Kjær vandt med 10,00 i snit, Anders Andersen vandt med 7,14 i snit, Kim Bülow vandt med 4,65 i snit og Allan Thomsen tabte med 2,66 i snit.
Henning Knudsen   Sdr. Felding billardklub

Totalt udsolgt til “Nak og æd” foredrag med Nikolaj Kirk

Det var Sdr. Felding Jagtforening, der i samarbejde med Dagmar Bio stod for arrangementet. Nikolaj Kirk er en rigtig god fortæller. Og det viste han, da han igår i Dagmar Bio fortalte om sig selv og hans samarbejde med Jørgen Skouboe i udsendelsen Nak & Æd, som nu igennem de sidste 7 – 8 år har været vist på DR, med stor succes. De to bruger ialt 3 måneder om året til at lave ca. 10 Nak & Æd udsendelser til DR hvert år. De har et rigtigt godt samarbejde, når de rejser rundt i Danmark og udlandet, og med sig har kun to medarbejdere fra det filmhold der optager deres oplevelser.
Se flere billeder

Poul Krebs Solo – onsdag aften i Dagmar Bio

Onsdag aften var Poul Krebs HELT alene på scenen i Dagmar Bio. Ganske solo med publikum helt tæt på – skræmmende for mange, men Krebs udstrålede som altid en total ro og et fantastisk overskud. Det er svært ikke at føle sig tryg i Pouls Krebs sangunivers. På rolig vis iagttager sangskriveren stort og småt på livets reportagerejse. For Pouls Krebs er altid på farten, selv om han ender i sikker havn i omegnen af Aarhusbugten. Som komponist er han traditionens mand, der stort set har skrevet videre på den samme sang, som så har vist sig rimelig holdbar. Pouls Krebs er derfor ikke overraskelsernes mand. Men når han sidder dér ganske alene på scenen, beskriver han selv, ……

Undrer du dig over kamerafolkene i byen??

Her er forklaringen:
DagliBrugsen har i disse dage besøg af en flok journalister og fotografer. De skal optage en film til intern brug i Coop, om hvordan man skaber relationer mellem butik og kunder.
Billedet er fra deres snak med vores brugsuddeler Martin Iversen i Dagmar Bio. Bag kameraet er det Claus Andersen og siddende til højre for Martin er det Thomas Rønn.
Vi kan igen være stolte over, at Sdr. Felding fremstår som det gode eksempel 👏

Weekenden d. 2-4 november var der badminton træfstævne i Det Legende Hus

Der blev spillet i alt 362 kampe over tre dage, og der var deltagelse af 250 glade og friske børn.

I alt 32 spillere fra Sdr. Felding i alderen 8-14 år var med til stævnet, og 14 spillere fra Sdr. Felding nappede en pokal med hjem. Utrolig flot af de mange spillere, hvor en stor del er nye der aldrig har spillet badminton før.

På billedet ses 11 af vinderne med deres pokaler og i de nye klubtrøjer.

En weekend med dans, spillemandsmusik og ren hygge i Sdr. Felding

Endnu engang har der været afholdt danse- og spillemandskursus på Sdr. Felding skole, hvor der deltog 42 dansere, 16 spillemænd, plus hjælpere og forældre, så der alt i alt var i nærheden af 100 deltagere i løbet weekenden 10.-11. november.

Mette Jensen har indsendt nedenstående, skrevet lørdag nat.
Spillemandsfesten og folkedanserfesten lakker mod enden, men på trods af det er både børn og unges stemmer glade og levende. Violinen og harmonikaen spiller på …..