Category Archives: Nyheder

Sdr. Felding Billard Klub igang efter vinterferie

Modtaget fra Henning Knudsen
Efter en uges vinterferie var alle 4 hold i kamp i denne uge og det blev til 4 gange 8 – 0, men med 2 sejre og 2 nederlag.
Hold 1 spillede hjemme mod Spjald og vandt med 8 – 0. Ulrik Mikkelsen vandt med 22.22 i snit, Leif Simonsen vandt med 14.81 i snit, Carsten Ramsing vandt med 17.39 i snit og Henning Knudsen vandt med 19.04 i snit.
Hold 2 spillede ude mod Ølgod og tabte med 8 – 0. Ernst Pedersen tabte med 12.11 i snit, Hans J. Frandsen tabte med 8.96 i snit, Valter Santini tabte ….

Husk Fastelavnsfest i Det Legende Hus på søndag

Oversvømmelserne i Sdr. Felding er snart oppe på niveau med 1999

Og hvordan går det så de næste 5 dage, hvor DMI forventer 32 mm nedbør!
Tryk på “Læs mere” under her og se flere billeder

Campingvogn blæste i grøften

Modtaget fra Brandebladet
Søndag morgen omkring kl. 05.00 måtte politi og redningsmandskab en tur til Vardevej i Sdr. Felding, hvor en bil med efterspændt campingvogn var røget i grøften pga. den kraftige blæst.
Bilen blev ført af en 43-årig mand fra Nørager, som efter turen i grøften blev kørt til sygehuset i Herning i ambulance for at blive tilset for eventuelle skader. Ifølge politiets oplysninger slap manden uskadt fra uheldet, og det samme gjorde sig gældende for bil og campingvogn, som blev bjærget af autohjælpen og placeret på den nærmeste rasteplads, hvorfra kørslen kunne fortsætte senere på dagen.

Stjal cigaretter gennem ovenlysvindue

Foto: Tage Nielsen

Fra Brandebladet
Kl. 00.28 natten til mandag har der været indbrud på Q8’ F24-tankstation på Vardevej i Sdr. Felding. Tyvene er kommet ind via et opbrudt ovenlysvindue og har stjålet det, politiassistent Bent Smedegaard fra Midt- og Vestjyllands Politi betegner som ”et pænt parti” cigaretter fra stedet. Politiet skal nu i gang med at indhente og gennemse tankstationens videoovervågningsmateriale.

Gør det uoverskuelige overskueligt – foredrag med Simon Grimstrup

Modtaget fra Jan Joensen Sdr. Feldings Efterskole
Og det er på Sdr. Feldings Efterskole torsdag d.  20. februar kl. 19.00, i kan høre foredraget “Gør det uoverskuelige overskueligt” . Koncentreret liv. Ultraløb.
Simon Grimstrup er professionel løber. Han har løbet siden han var 10 år gammel og løber stadig. De seneste år har han deltaget, konkurreret og vundet en række spændende løb overalt i verden. Fra Amazonas fugtige jungle til Everest-basecamps tyndeluft, 416 km non-stop i Gobi-ørkenen osv.
For 2 år siden valgte han at kombinerer det klimavenlige og bæredygtige uden at gå på kompromis med “ jagten” på eventyr. Hør hvordan det er gået…
Her i lokalområdet har han været med til at starte vores egen Trailserie på SFE “Midt-og vestjysk trailcup“
Så mangler I motivation og inspiration til at komme i gang efter en  …

Den høje vandstand er et problem på campingpladsen😟😟😟

Desværre er der ikke så meget at gøre ved det, udtaler Tage Nielsen, fra Vardevejens Kiosk der står for udlejning, da det er grundvandet der står op.
Dog undersøger formanden for campingpladsen Aksel Hostrup lige nu om der kan lånes nogle pumper, så vandstanden kan sænkes.
Se flere billeder ved tryk på “Læs mere”

En rigtig skidt uge for Sdr. Felding Billard Klub

Modtaget fra Henning Knudsen
Tre hold var i kamp, det blev kun til en sejr og desværre to nederlag.
Hold 1 spillede ude mod Horne og tabte med 6 – 2 Henning Knudsen vandt med 10.81 i snit Leif Simonsen tabte med 15.60 i snit Carsten Ramsing tabte med 14.00 i snit og Carsten Yde Jensen tabte med 8.40 i snit.
Hold 2 var over sidder.
Hold 3 spillede hjemme mod Skibbild og tabte med 6 – 2 Tom Skovly vandt med 17.85 i snit Rene Kjær tabte med 7.40 i snit Morten Olsen tabte med 8.00 isnit og Anders Andersen tabte med 6.00 i snit.
Hold 4 spillede hjemme mod Tarm og vandt med 8 – 0 Michael Jørgensen vandt med 8.33 i snit Kim Bulow vandt med 6.89 i snit P.C. vandt med 6.45 i snit og Allan Thomsen vandt med 6.89 i snit.
Næste uge er der vinterferie.

Ny lokalhistorisk bog om ejendomme på Sdr. Felding Nørreland

Lokalhistorisk Forening for Sdr. Felding, Sandet og Stakroge har udgivet en nu lokalhistorisk bog, som vil blive præsenteret på foreningens generalforsamling onsdag d. 26. februar, og givet til alle, der køber medlemskort til foreningen.
Bogen, som er forsynet med mange nye og ældre luftfoto, beskriver, hvem der gennem tiderne har ejet gårdene og ejendommene på Sdr. Felding Nørreland.
Foreningen er allerede langt fremme med arbejde til en lignende bog om Sdr. Felding Sønderland, der skal at udkomme i 2021, og på nuværende tidspunkt er der allerede planer om en bog om Sdr. Felding by.

Ny Røde Kors Klub for børn i Sdr. Felding

Ideen til en Røde Kors Klub for børn opstod for et par år siden, men har først kunnet realiseres nu, hvor Tina Poder og Ulla Blok har fået kontakt til to yngre kvinder, som gerne vil være med til at arbejde med i projektet. Oprindelig var det tænkt, som et mere klub orienteret tiltag, men nu er det aktiviteterne og samværet, der bliver omdrejningspunkt. Formålet er at give nogle børn et tilbud, som de måske ellers ikke ville få.
Første gang er tirsdag d. 18. februar, hvor alle ….