Category Archives: Mest læste

Dorte West blev fejret ved et meget flot og velbesøgt “Åbent hus”

Fredag eftermiddag havde Dorte West inviteret familie, venner og bekendte, naboer, kollegaer og samarbejdsrelationer til Åbent hus i Dagmar Bio.
Og rigtig mange mødte op for at ønske Dorte tillykke med de 50 år. Ind imellem spisning var der underholdning i salen, hvor Simon West sang med sin flotte dybe stemme. Senere var der flere talere, bl.a. leder af Herning Kirkes kirkekor Mads Bille, byrådskollega Peter Villadsen SF, tidligere form. for den lokale venstreafd. Bodil Larsen og byrådskollega Anne Mette Bang Rasmussen V. En dejlig eftermiddag med en glad …..

Nedtagning af den gamle jernbanebro

Jernbanebroen øst for Vardevej vil blive nedtaget i næste uge, oplyser Kim Bredgaard Grarup fra Herning Kommune.
Planen er følgende:
Mandag-onsdag: Klargøring af mark med køreplader og klargøring af bro
Torsdag: Mobilisering af kran
Fredag: Nedtagning af bro og demobilisering af kran
Uge 40
Mandag-tirsdag: Bortkøre bro
Onsdag-fredag: Fjerne køreplader og afrig plads
Selve nedtagningen vil foregå i løbet af formiddagen om fredagen i uge 39.
Jernbanen og broen blev taget i ….

Ommelifts efterårsturnering i Åskov Golfklub

A-rækken

Søndag d. 8. september afholdt Åskov Golfklub den årlige “Ommelift efterårsturnering”
Vejret var skønt og ingen vind, og det blev en rigtig fin dag med gode score og flotte præmier fra Omme Lift.
A-rækken: Her fik Tonny Thorsen 39 point, Torben Sørensen 39 point, dan Harborg Locht 38 point, Rik Krig jens 37 point og Jens Ørbæk 37 point.
B-rækken: Her fik Hanne Daugaard Madsen 42 point, Carsten Kirkegaard Jensen 38 point, Anne Marie Kristensen 38 point, Erling Petersen 38 point, Kristian Brammer 37 point og ……

Pumper til marksprøjteanlæg stjålet fra udhus

Modtaget fra Brandebladet
Fra en privatadresse på Nørregade i Sdr. Felding er der i tidsrummet fra d. 1. – 15. september stjålet to pumper til et marksprøjteanlæg. Pumperne er af mærket Meka og har en samlet værdi af ca. 6.000 kr.

En af de seje i Sdr. Felding, Dorte West, fylder 50

Og i anledning af Dorte´s runde fødselsdag har jeg bedt Dorte skrive lidt om sig selv, som I  kan læse under her. Det er onsdag d. 18. september Dorte fylder 50 og i den anledning holder hun åbent hus på fredag i Dagmar Bio kl. 14 – 18, for familie, venner og bekendte, naboer, kollegaer og samarbejdsrelationer.

Dorte skriver: Jeg er født og opvokset i Snejbjerg, mine forældre er Rie og Jørn Vestergaard, og jeg har to søskende Lise og Poul, der i dag bor i hhv. Hammerum og Sunds med deres familier.
Jeg gik på Snejbjerg Skole og i min fritid gik jeg til håndbold, konkurrencesvømning og spejder. Jeg blev svømmetræner og spejderleder, gik med aviser, gjorde rent på …..

Simon West sang for Søndags cafeen på Engholm

Simon West

Søndagscaféen havde den 15. september besøg af et par musikalske talenter.
Simon West sang og fortalte om sine oplevelser med Herning Kirkes drengekor. Han har en meget dyb og mørk stemme. Det var en stor oplevelse, at høre ham synge og fortælle om de 10 år han har været medlem af drengekoret. Der blev også spurgt livligt ind til, hvad hans fremtid i korret var, han havde stemmen til, at blive operasanger syntes mange. Måske senere sagde han, han kunne godt tænke sig, at blive garder, hvad han også havde højden til. Det bliver ….. 

HAVEN VED ÅEN

Modtaget fra Dorthe Viborg
Hjælp mig og Sdr. Felding 🙏🙏 Det er MEGET vigtigt at I alle går ind på linket her og trykker like!  Hjælp med at få venner, naboer, børn osv. Ind og like via linket herunder 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 der er kun til imorgen mandag til at like.
Dette skal gøres for at Real Dania kan se at vi som by står sammen om at forskønne vores bymidte ved Haven. På forhånd tusind tak for hjælpen 💪

Skjern Å Naturvandring var en succes

Lørdag morgen mødte over 30 deltagerer op i Sognehuset i Sdr. Felding til kaffe og rundstykker. Hvorefter vi blev kørt i bus til Arnborg kirke, hvor naturvejleder Karen Louise Schmidt tog styringen af dagen, med fortællinger om historie, kultur og natur i og omkring Skjern  Å igenem de sidste 200 år.
Vandringen tilbage til Sdr. Felding var på omkring 18 km med indtagelse af frokosten på Skarrild shelterplads. Her havde Karen-Louise medbragt fantastisk velsmagende vegetariske deller indeholdende div. urter og blade fra den vestjyske natur, som blev suppleret med porsesnaps. Turen gik videre til Skarrildhus, hvor vi så det ….

Så er ballardturneringen igen startet under Vestjysk Billard Union V.B.U.

Modtaget fra Henning Knudsen Sdr. Felding Billard Klub
I  år har Sdr. Felding Billard Klub 4 hold meldt til.
1 hold i Vest serien. 1 hold i V.B.U., 1 hold i serie 1 og 1 hold i serie 2.
Alle 4 hold var i kamp i løbet af ugen og det blev en blød opstart med 1 sejr, 1 uafgjort samt 2 nederlag.
Hold 1 spillede ude mod Sdr Omme 1 og vandt med 8 – 0. Leif Simonsen vandt med 17,39 i snit, Henning Knudsen vandt med 14,28 i snit,  Carsten Tværmose vandt med 12,90 i snit og Kurt Eg vandt …..

Festlig 40 års jubilæumseftermiddag i Røde Kors Aaskov

Omkring 35 havde taget imod indbydelsen til at deltage i Røde Kors Aaskov´s jubilæumsarrangement i Alhuset i Kibæk.
Her bød Ulla Blok velkommen og overbragte en hilsen fra afdelingens formand Tina Poder, som desværre ikke kunne være der, og tidligere formand Hanne Nielsen som var bortrejst. Festligheden omkring 40 års jubilæet skulle markerer og hylde de frivillige i Røde Kors, der gør en stor indsats både lokalt, nationalt og internationalt.
Den første formand i Røde Kors Aaskov, ….