Category Archives: Mest læste

Utilfreds taxakunde slog til

Det kom torsdag aften kort før midnat til håndgemæng, da en taxakunde gav udtryk for sin utilfredshed på særdeles håndgribelig vis. Passageren, en 34-årig mand fra Sdr. Felding, tildelte ifølge politiets døgnrapport taxachaufføren flere slag i ansigtet med både knyttet og flad hånd, og da en tilkaldt politipatrulje nåede frem til stedet, fortsatte den utilfredse mand med at overfuse dem.
Han blev derfor taget med på politistationen i Herning for at sove rusen ud og løsladt igen nogle timer senere med en sigtelse for vold hængende over hovedet.

Hurtig formiddagstyv

I løbet af halvanden time har der torsdag formiddag været indbrud i en villa på Kastanjevej i Sdr. Felding. Tyven har imidlertid haft let spil: Vedkommende har skaffet sig adgang til huset via en uaflåst dør. Fra stedet er der stjålet en sort læderpung indeholdende kørekort og andre personlige papirer til en samlet værdi af ca. 350 kr. Tyveriet skete i tidsrummet mellem kl. 10 – 11.30.

Ny butik “Genbrug-Ting og Sager”

Foto: Grethe Kamstrup

Skrevet af Grethe Kamstrup
Så er der igen nyt fra Vardevejens Kiosk. Det aktive par Gitte og Tage Nielsen åbner i morgen mandag den 20. maj, i nogle ellers tomme lokaler, “Genbrug-Ting og Sager”.
Det er jo altid spændende, når der sker noget nyt i Sdr.Felding. Det vil fremgå af bilderne, at der er mange skønne ting og sager. Store og flotte glasdukker, puslebord og højstole til børn. Krukker til haven, forskellige slags møbler, flere slags kaffe-spisestel, værktøj, maskiner og meget mere.
Kig ind i morgen og gør en god handel. Klik under her og se flere billeder.

To hold blev idag konfirmeret i Sdr. Felding Kirke

Foto: Sdr. Felding Kirke

Se flere billeder

Flot Naturrum i Sdr. Omme blev indviet lørdag d. 11. maj

Foto: Lyngposten

Naturrum er en ny bygning på ca. 380 m2, som afløser den gamle spejderhytte, og fortsat skal bruges som spejderhus for Sdr. Omme spejdere og Det Danske spejderkorps. Det skal også som være med til at få folk ud i naturen og give institutioner, foreninger og virksomheder  med flere mulighed for at leje lokalerne eller dele af dem til friluftsaktiviteter, oplyser Lenni Andersen fra Naturrums bestyrelse.
Naturrum har koste omkring 8 mio. kr. og er blevet støttet at en lang række donorer …..

Sdr. Felding´s skoles 6. kl. er i denne uge på Bornholm

Meget tidligt søndag morgen drog 6. årgang fra Sdr. Felding skole afsted med toget fra Brande mod København. Efter en gåtur ned ad Strøget og en tur i Tivoli, gik turen videre til dejlige Bornholm. Her på Bornholm fik de, ved fælles hjælp  rokkestenen til at rokke og idag har de haft en anderledes historietime med kamp foran ruinerne af Harmershus.
Sdrfelding.dk ønsker årgangen en dejlig tur!
Se flere billeder på næste side

Dejlig aften med Sebastian i Dagmar Bio

Der var både nye og gamle kendte sange på Sebastians repertoire lørdag aften i Dagmar Bio, og publikum sang med på mange af dem og især når Sebastian, på sin humoristiske facon og på sangskole maner, fik os lært omkvædet af de nye sange. Det var helt tydeligt trofaste fans, der nyder og elsker Sebastians underfundige og poetiske flotte sange, der var mødt op denne lørdag aften.
Koncerten sluttede med ekstranummeret ”Rose” hvor alle rejste sig og efterfølgende gav stor applaus til Sebastian.
Se mange flere billeder

Kommende folketingsvalg præger bymidten

Michael Falch “Solo” i Dagmar Bio

ENDELIG kom Falch i Dagmar Bio! Noget koncertudvalget har arbejdet på længe. Michael Falch jokede med det allerede da han lørdag aften på slaget 20 trådte ind på scenen i Dagmar Bios hyggelige ‘koncertsal’ – til en særdeles varm modtagelse fra de 129 tilskuere. Han sagde at han længe havde ventet på at Dagmar Bio skulle ringe, og han glædede sig til at komme på ‘Wall of fame’ – han kunne godt se at han manglede i det imponerende billede-kartotek over musikere der har lagt vejen forbi Sdr. Felding de seneste 10 års tid. Han har aldrig optrådt i Sdr. Felding før, hverken solo eller med band. Hans fans er både trofaste og meget entusiastiske. Så selvfølgelig var der udsolgt, og selvfølgelig var der aftenen igennem en både opmærksom og ……..

Omkring 60 deltog i Midt- og Vestjysk Trailcup ved Ejstrup søerne

Jan Eddy Joensen og Simon Achermann Rindom.

På Facebook kan læses nedenstående
Vi synes vi havde et skønt og vellykket løb, og det er dejligt at se så mange forskellige og gode mennesker. Og at vi har formåede at trække så mange familier er super fedt. Vi håber også kunne trække flere fra efterskolerne omkring os, tak til Sædding Efterskole for at stille op.
Tak for I møder alle mand.
Vi takker også vores sponsorer : Række Mølle Bryghus,  Dagli´Brugsen i Sdr Felding, og Sdr Feldings Efterskole.