Category Archives: Mest læste

Vardevejens Kiosk bliver igen overtaget af Gitte og Tage Nielsen

Skrevet af Grethe Kamstrup
Gitte og Tage er et helt utroligt par, der har holdt sammen siden “Konfirmationsalderen”. De er to aktive mennesker der hører til i Sdr. Feldings bybillede og med rette. Under her kan i læse lidt om Gitte og Tage, som altid er sammen, om det hele.
To børn har de, en datter og en søn, samt en skøn svigerdatter og så er der kommet tre dejlige børnebørn til.
Tage blev udlært som autolakerer i 1979 og blev selvstændig i 1982 i Billund, og overtog senere autolakeriet på Bjergvej 49 i Sdr. Felding. I 2002 overtog deres søn, Peder Nielsen, Sdr. Felding Autolak.
Deres datter Laila Gydum Nielsen er fodplejer på Skovbjergvej 22 i Sdr. Felding, derud over arbejder hun på Tjørringhus i Herning.
Begge deres børn har fra barnsben lært, at være aktive ligesom forældrene.
Gitte og Tage overtog Q8 i 2002, hvor Gitte blev souschef og passede kontoret. I 2012 blev tankstationen lavet om til F24, hvor Tage blev ansat som visevært, derudover er …..

Dagmar Bio er kommet med i juli – august nummeret af “Ud & Se”

Bella Rose er flyttet fra Vardevej til Strøget

Osman Babaoglu

For snart 14 dage siden flyttede Osman Babaogly sin Pizza forretning fra Vardevej 151 til Strøget 7 i Sdr. Felding. Og allerede nu kan Osman opleve at der er flere gæster i hans nye store og flotte forretning, og han er meget tilfreds med sin nyeplacering i midtbyen. Udover Osman selv har han 4 deltids ansatte medhjælpere.
Osman har haft Bella Rosa i 3 år nu, og privat bor han i Esbjerg. Om ca. 3 uger forventer Osman at være helt færdig med tilretning af den nye forretning og det vil vi nok komme til at hører mere om.
Stort tillykke med din Pizza forretning på Strøget Osman.
Se flere billeder

Stort modeljernbaneprojekt er under opførsel

I en lejlighed på Postgården i Sdr. Felding er Kaj Schmidt igang med opbygningen og en større modeljernbane. Alt bliver lavet af Kaj, herunder et større bjergmassiv som togene kan kører ind under og igennem. Der er også en stor remise der ligner Remisen i Brande.

Kaj er født og opvokset på Sjælland, hvor han også har boet det meste af sit liv indtil han blev pensionist i 2011, hvorefter han flyttede til Postgården i Sdr. Felding. Kaj blev uddannet som kobbersmed i 1962, og var derefter i flyvevåbnet i 15 år som mekaniker og flyingeniør. Senere har Kaj været kvalitetschef i flere store danske virksomheder, bl.a. Radiometer. Fra 1984 havde Kaj mange år eget firma der udarbejdede ….

Imorgen starter billetsalget til byfesten 2018

U11 holdet fra Sdr. Felding vandt i dag deres pulje ved Kibæk Cup

Sdr. Felding Lokalhistorie starter en ny serie indlæg om huse og ejendomme i Sdr. Felding, Sandet og Stakroge

Bredgade 13 i Sdr. Felding

Vi er meget interesserede i at få kommentarer fra læserne. Har du rettelser til indlæggene, eller har du kendskab til, hvem der har boet i husene, eller om der har været forretninger i husene, så vil vi gerne høre fra dig udtaler Leif Jørgensen se Facebook-side
Indlæggene skal selvfølgelig overholde reglerne i den nye persondatalov
I første omgang starter vi med nogle af de huse, som ikke er her mere.

Bredgade 3, Sdr. Felding matr. 17ah
Gården Engholm (nu Bredgade 13) var i 1912 ejet af frk. J.M.B. Thorsen, hun udstykkede 17ah og solgte grunden …

Fremtidens Dagli’Brugs i Sønder Felding er snart en realitet

Lars Svane formand for Sdr. Felding Brugsforening, har sendt denne pressemeddelelse:
Projektet ”Fremtidens Dagli’Brugs i Sønder Felding” nærmer sig sin afslutning. Den 18. august 2018 åbner en splinter ny Dagli’Brugs i centrum af Sønder Felding. Åbningen er kulminationen på et spændende og vigtigt projekt for Sønder Felding og medlemmerne af Sønder Felding Brugsforening. Den ny butik er placeret i centrum af Sønder Felding by. Når den gamle butik er revet ned, bliver området en del ….

Hjælp, hjælp, hjælp!!!! 

Fodboldudvalget i Sdr. Felding GIF er i fuld gang med at planlægge den kommende fodboldsæson.
Og vi vil rigtig gerne kunne tilbyde fodbold til så mange af vores fodboldglade børn i Sdr. Felding som muligt.
Spillerne har vi, men desværre mangler vi fodboldtrænere til flere af vores fodboldhold.
Og uden trænere ser det svært ud i forhold til at kunne oprette holdene.
Så derfor vil vi rigtig gerne høre fra DIG, hvis du eller en du kender kunne tænke sig at træne et af vores fodboldhold!!
Som fodboldtræner i Sdr. Felding GIF kan du forvente dig: En flok glade fodboldbørn, som elsker at ….

Vellykket Sankt Hans Fest i Sdr. Felding

 


Foto: Egon Hye
Arrangementet startede ud med fodbold kamp Sønderland mod Nørreland, hvor Sønderlandet vandt 4-1. Der var godt med publikum til kampen.
Bålet blev tændt af folk fra fakkel optoget og brændt af. Båltalen i år var ved formand for Borgerforeningen Dorthe Viborg, som slog på at vi skal huske at være rigtigt stolte af vores smukke Sdr. Felding. Få hilst på hinanden og være åbne over for nye tilflyttere, så alle føler sig velkomne. Udover det, kan byen ikke eksistere, hvis ikke alle offer lidt tid til frivilligt arbejde, det så vigtigt at alle bakker op. Det er også vigtigt at rose de frivillige så de ved at folk sætter pris på det ulønnede arbejde de giver byen. Dejligt når forældre tager børn med til f.eks affaldsindsamling, så ved de også hvad det vil sige at hjælpe frivilligt, når de bliver ældre.
Det lokale brandvæsen var tilstede hele aftenen, bl.a. for at rekutere nye lokale brandfolk og de slukkede bålet kl. 22
Der var efterfølgende live musik i teltet og …