Category Archives: Mest læste

Uønskede skolegæster

Fra Brandbladet har vi mødtaget:
Tidligt torsdag morgen har der været uønsket besøg på Sdr. Felding Skole. Uønskede skolegæster
Tidligt torsdag morgen har der været uønsket besøg på Sdr. Felding Skole. Et vindue til et mødelokale er blevet brudt op, og der er spor efter færden i flere lokaler, men man kunne ikke umiddelbart konstatere, om der var stjålet noget fra stedet.
Tyverialarmen blev udløst kl. 6, og politiet modtog anmeldelsen om indbruddet kl. 6.50.

Mandag d. 16. april, var der generalforsamling i Halmhuset

En hyggelig aften, og de fremmødte kom med dejligt forårshumør

Efter formandens beretning, ved Henrik Nissen, var der valg. Niels Viggo Thomsen valgte efter en del år i bestyrelsen at træde ud. Hans efterfølger er Frederik Jensen.

Vi takker Niels Viggo for hans store indsats og et godt samarbejde, og vi byder Frederik velkommen 😊 

Læs formandens beretning og se flere billeder

HJÆLP, HJÆLP, HJÆLP

Idrætsforeningerne i de små byer har de seneste år været udfordret af faldende medlemstal. Mange børn/unge skifter ind til de større omkringliggende byer eller melder sig helt ud af idrætsforeningerne. Hermed bliver det svært at fastholde idrætstilbud til vores børn/unge i lokalsamfundene, hvilket kan være katastrofalt for byer af fx Sdr. Feldings størrelse, hvis vi skal undgå at overlade børnene/de unge til bl.a. kedsomhed.

Foldboldudvalget har derfor de sidste år arbejdet på at fremme det sociale aspekt i at spille fodbold i SF.GIF. Vi vil rigtigt gerne, at vores fodboldspillere synes, at det er sjovt at være sammen om at spille fodbold i SF.GIF. Vi har derfor søsat forskellige initiativer for at fremme de sociale relationer, ikke kun på det hold man spiller, men også på tværs af holdene.

Vi vil meget gerne arbejde videre med dette bl.a. ved at sende vores hold til forskellige stævner/cups, hvor de får muligheden for at være sammen og heppe på hinanden på tværs af holdene. Dette koster dog penge og vi vil nødigt sætte kontingentpriserne …

Udendørs styrke og sjov motion

Opstart onsdag d 18. april fra Kl. 18 til 19.
Mødested ved hallen. Alle andre gange bliver fra Kl. 19 til 20. 10 gange ialt.
Tilmelding med conventus, på www.sfgif.dk under gymnastik. Alle kan være med uanset hvilken form man er i😀.
Jeg kan træffes på 22949810 – hvis der er spørgsmål. Hilsen Anni

Få et sundhedstjek og en snak

Stor tilslutning til møde om Sundhed og trivsel i Dagmar Bio

Jørgen Møller har sendt følgende fra Café-mødet, Sundhed og trivsel, tirsdag i Dagmar Bio.

Dorte West indledte med at byde forsamlingen velkommen og dernæst fortælle om tankerne bag sundhedshuset, og hvorledes vi nu efter selv var startet på en selvfinansiering venter på at få et budskab om, at vi får af regeringens midler til opførsel af læge- og sundhedsuse i Danmark. Det er Region MIdt med opbakning fra Herning kommune, der ansøger regeringen om midler til et læge- sundhedshus i Sdr. Felding. Set på baggrund af det samlede beløb, der kunne søges om i år, nemlig 200 mio kr, så er de 6 regioners samlede beløb, de ansøger om alene i år knap 900 mio kr.
I den forbindelse blev der fra forsamlingen opfordret

Ung mand fra Sdr. Felding anholdt for røveri

Sammen med to andre unge, blev han igår anholdt i Holstebro for at have truet to unge drenge til at udlevere 2.300 Kr., som de netop havde hævet i en automat.

Læs mere på aoh.dk

Gruppen Ladywalk Tarm (Sdr.Felding) søger flere deltagere

Indsendt af Bente Noesgård Pedersen

Gruppen er blevet oprettet d. 15. marts, og vil deltage i Ladywark Tarms gåtur den 28. maj 2018
Det er en gåtur hvor man vælger 7 eller 12 km i naturskønne områder (kun for piger) alle kan være med, det gælder ikke om at komme først.
Sidste år var der 3800 deltager i Tarm. det er til fordel for Hjerteforeningen og Endometriose Foreningen. Man kan læse mere på Ladywalk Tarm.
Vi er nogle piger der synes det kunne være sjovt at tilmelde et hold fra Sdr. Felding. Vi er på nuværende tidspunkt godt 20, men det kunne være sjovt om vi blev endnu flere.
Se også Facebook siden Ladywark ( Sdr. Felding)

Lækker koncert med Anne Dorte og Maria med band i Dagmar Bio

Salen var fyldt til sidste plads, og stemningen var forventningsfuld da Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen med band indtog Dagmar Bio fredag aften. Og vi blev ikke skuffet, de sang en lang række af deres 80-er hits, som ’Sig du kan li’ mig’, ’Ud under åben himmel’, ’En lykkelig familie’, ’Mandagsstævnemøde’, ’Indianer’, ’Så gik der tid med det’ – som stadig taler direkte til os og der blev sunget med på de fleste sange. Der var også nyere sange som ’Det Lykkeligste Lille Land’ og en om de netop igangværende overenskomst forhandlinger. De to sangere og deres band leverede en humørfyldt og fantastisk koncert og publikum kvittererede med langvarige klapsalver.  Se flere billeder tryk på “Læs mere”

Rejsegilde for den nye Dagli´Brugs

Og det blev fejret med pølser, øl og sodavand. Det var Klods Hans der stod for pølserne, mens Dagli´Brugsen selv var leveringsdygtig i øl og sodavand. Og det var et fantastisk vejr, med solskin og noget højere temperaturer end vi ellers har været vant til. Der kom omkring 200 til arrangementet og Martin Iversen jubler af glæde over den store opbakning.

Grethe Kamstrup var med og har taget de mange flotte billeder fra dagen. Tryk på “Læs mere”