Category Archives: Mest læste

Dk Seniorer i Sdr. Felding viser filmen “Stille hjerte”

Og det er onsdag d. 26. september kl. 14.00 i Dagmar Bio.
I Stille Hjerte, har Bille August samlet en række af Danmarks absolut mest populære skuespillere – Ghita Nørby, Paprika Steen, Danica Curcic, Morten Grunwald, Pilou Asbæk, Jens Albinus og Vigga Bro. Stille hjerte er et rørende familiedrama, som tager det kontroversielle emne, aktiv dødshjælp, op til diskussion.
Esther og Paul har samlet tre generationer af familien til en weekend sammen, men der er ikke tale om en helt almindelig familiefest eller sammenkomst, for denne weekend bliver nemlig den sidste …..

Å-koret var med til søndagscaféen på Engholm.

Å-koret

Indlæg og billeder af Grethe Kamstrup
En rigtig hyggelig søndag eftermiddag med Caféen på Engholm. Å-koret under ledelse af Bodil Kirketerp underholdt, og de var som altid veloplagte og leverede dejlig musik og sang.
Derefter var der kaffe, hvor de frivillige damer havde bagt kager, som de skiftes til at gøre hver gang der er søndagscafé og ægtefællerne hjalp med opstilling af borde og stole, samt oprydning.
Denne søndag var der noget ekstra på programmet, nemlig afvikling af Aktiv Familie.
Anne Marie, den sidste formand for Aktiv Familie, fortalte, som nok nogen har hørt eller læst, at de i april 2018 besluttede …

Den ukronede souldronning – Marie Carmen Koppel

Efter en sommerpause melder Dagmar Bio sig klar med et flot og varieret efterårsprogram. De lyse sommeraftner er ovre, og hyggen rykker indenfor. Første koncert i efterårsprogrammet var planlagt til lørdag aften, hvor Dagmar Bio for første gang havde besøg af Danmarks ukronede soul- og gospeldronning Marie Carmen Koppel og hendes band bestående af trommeslager Marco Diallo, guitarist Dan Rasmussen og pianist Steen Rasmussen. Marie Carmen Koppel indtog rummet med hendes overvældende stemmepragt. Fra første minut var man slet ikke i tvivl om, at hun er en enestående ….     

Frisøren og landmanden

Mette og René Lomholt

Indlæg af Grethe Kamstrup og Mogens Nielsen
Mette og René Lomholt, som bor på Østergaard Vardevej 157 7280 Sdr. Felding, er et par driftige og energiske personer, hvor der både er tid til familielivet og drift af hver deres virksomheder.
Mette Lomholt kommer fra Rindom en lille by tæt på Ringkøbing.
Hun er uddannet frisør, og stod i lære hos “Hair Design” i Skjern fra 2005 til 2008, hvor hun boede i en lille lejlighed i byen.
Hun så René første gang i salonen, men det var først efter en bytur de rigtig kom til at tale sammen. Der skulle gå lang tid og mange kopper kaffe, før deres ….

En snak med Erik og Maren om Motion

Indsendt af Jørgen Møller
Jeg har ikke før hverken besøgt eller snakket med Erik og Maren på Elkærvej. Derimod har jeg utallige gange hilst på dem, når jeg på mine gå-, løbe- eller cykelture har mødt dempå hver sin el-cykel i fuld fart, ca. 25 km/t.
Det er og har alle tider været positivt smittende at møde disse to pedaltrampende motionister siddende på cykelsadlen for at tilbagelægge dagligt 30 – 40 km i det danske landskab i omegnen af Sdr. Felding.
Om ægteparret kan man sige, at de har trådt deres børnesko, idet de er henholdsvis 71 og 67 år. Dertil har Erik haft en blodprop og lider nu af muskelgigt, som gør, at det kan være smertefuldt at gå, men afholder ham slet ikke for at sætte sig op på cyklen og trampe derudad.
En dag mødte jeg Maren gående med en hund, hun havde i pleje. Jeg tænkte …. 

Om Sundhedshuset her og nu

Indsendt af Jørgen Møller
Den 16. August have vi, arbejdsgruppen, her i Sdr. Felding et møde med 3 repr. fra regionen og 2 repr. fra kommunen.
Vi indledte med at fremlægge vore planer for Sundhedshuset og samtidig understrege, at vi ønskede det placeret samme sted som vort nuværende lægehus.
Regionen beklagede endnu engang fadæsen med den sidste ansøgning, men når nu skaden var sket, så ville der denne gang blive lavet en langt mere grundig ansøgning. Det var der ikke tid til sidste gang. Hvorfor der generelt hos ansøgerne også havde været utilfredshed med den korte ansøgningsfrist.
Vi besigtigede både lægehusets grund og kommunens grund (kroket- og petanbanen). Både region og kommune nævnte, at denne grund ….

Høstgudstjeneste i Sdr. Sdr Felding kirke

Skrevet af Grethe Kamstrup
Det var en rigtig dejlig og som altid hyggelig Høstgudstjeneste. Gospel Kids underholdt under ledelse af Elsebeth Klitgaard og Orla Villekjær holdt en dejlig høstpræken og vidste en video, om en fuldtids landmand fra før og nu.
Efterfølgende var der en skøn frokost og kaffe, som menighedsrådet stod for.
Anne Marie, formand for menighedsrådet, fortalte om det forløbne år, samt fortalte om kommende opgaver.
Året begyndte med at få hele kirkediget renoveret. Mange vil nok mene, at diget var … 

Stor svanefamilie på tur i Skjern Å, midt i Sdr. Felding

Fotograf: Birgitte Ørskov

 

Uautoriseret fest ved skolen og SFO i weekenden.

Fra Facebook
Lørdag aften har der desværre igen været fest i bålhuset ved skolen. Det betyder at SFO personale og skolens pedel igen har brugt mandag morgen på at feje og samle glasskår op ved skole og SFO 😢
Kære forældre: tjek lige op på hvor jeres unge er om aftenen… og er du på aften gå-tur kan det have en præventiv effekt at lade gå-turen gå forbi skolen.

Rigtig hyggelig åbenthus arrangement hos Schmidts Autoservice

Fredag eftermiddag var den Åbent hus i det nye auto værksted – Schmidts Autoservice på Erhvervsvænget i Sdr. Felding.
Ole Schmidt har i de sidste 5 år haft autoværkstedet Borup og Skov i Herning, men har nu flyttet firmaet til Sdr. Felding og omdøbt det til Schmidts Autoservice. Allerede indenfor den første 1,5 time var der mange der kiggede forbi. Og her blev vi budt på pølser og fadøl.

Ole og Sissi og deres 2 mdr. gl. søn

 

 

Se flere billeder