Category Archives: Mest læste

Stort tillykke til SFGIF Herresenior 👍👍👍


Lånt fra SFGIF´s Facebookopslag
Så skete det!! SF GIF Herresenior vandt over Karstoft og rykker nu op i serie 5 🇩🇰⚽️
Way to go, boys 👏

Så er alle 3 hold kommet i gang igen her efter efterårs ferien

Modtaget fra Henning Knudsen Sdr. Felding Billard Klub
Og det blev til 1 sejr, 1 uafgjort og 1 nederlag, mens hold 3 vandt en udsat kamp i uge 42.
Hold 1 spillede hjemme mod Grindsted og det blev til en flot sejr på 6 – 2. Ulrik Mikkelsen vandt med 26.66 i snit, Carsten Ramsing vandt med 13.79 i snit Henning Knudsen vandt med 14.81 i snit og Leif Simonsen tabte med 9.84 i snit.
Hold 2 spillede ude mod Grindsted 3 og tabte med 8 – 0. Valter Santini tabte med 7.74 i snit, Ivan Kjær tabte med 4.56 i snit, Anders Andersen tabte med ….

Bilbatterier stjålet fra genbrugsplads

I perioden fra lørdag til onsdag har der endnu engang været indbrud på genbrugspladsen på Industrivej i Sdr. Felding, og som det har været tilfældet i forbindelse med flere tidligere indbrud, der efterhånden ligger nogle år tilbage, er trådhegnet til genrugspladsen blevet klippet op. Desuden er dørene til kemirummet og personalerummet denne gang blevet brudt op.

Fra pladsen er der stjålet ca. 50 kasserede bilbatterier, som også tidligere har været tyvenes mål. Hvorfor står hen i det uvisse: Personalets vurdering er, at de kasserede batterier i bedste fald kan indbringe omkring 2500 kr., hvis de sælges som skrot.

148 år med sparekasse og bank i Sdr. Felding snart slut

Sparekassen på Jenbanegade, nu Strøget.

Med lukningen af Handelsbankens afdeling i Sdr. Felding her sidst i oktober, slutter en lang sparekasse/bank historie i Sdr. Felding.
I sidste halvdel af 1800-tallet blev det oprettet rigtig mange sparekasser i Danmark og det ville de stolte folk i Sdr. Felding ikke stå tilbage for, så i 1872 blev den første sparekasse oprettet. 36 mænd indskød hver 2 Rigsdaler, så med 72 Rgd. i alt kunne man begynde.
På et billede under her ses den første pengekasse, som blev brugt helt frem til engang i 1950-erne. For at kunne komme ordentlig igang måtte man dog låne 100 Rgd. af Assing Sparekasse, hvorefter der kom mere gang i indlånene og der kunne ydes lån til mange af dem der ansøgte om lån.
I starten var det kortfristede lån på op til 16 uger, …

En rigtig skidt uge for Sdr. Felding Billard Klub

Modtaget fra Henning Knudsen Sdr. Felding Billard Klub
Alle 3 hold var i kamp og det blev kun til 1 point, hvor det blev til 2 nederlag og 1 uafgjort, så det er vist godt at der lige kommer 1 uges pause her i efterårsferien.
Hold 1 spillede ude mod det bedste hold i kredsen nemlig Troldhede, som spiller noget rigtig flot billard og det blev til et nederlag på 6 – 2. Ulrik Mikkelsen vandt med 18.18 i snit, Leif Simonsen tabte med 15.14 i snit, Carsten Ramsing tabte med 16.85 i snit og Henning Knudsen tabte med 11.36 i snit.
Hold 2 spillede hjemme mod Varde og fik …

Frivillige hjalp søndag til med beplantning ved parkeringsplads

Skrevet af uddeler Mads Ramskov Hansen
1000 tak for hjælpen!!!
Hej allesammen,
Så blev bedene ved parkeringspladsen plantet til. Det seje hold på billedet har gjort et fantastisk stykke arbejde, og vi vil gerne takke Jer alle for et super stykke arbejde!
På vegne af personale og bestyrelse  Mads
1
     

Nu er stien ved Stadion og parkeringspladsen ved Dagmar Bio asfalteret

Asfalteringen af stien ved det gamle fjernvarmeværk er i gang

Ny billard turnering igang i Sdr. Felding Billard Klub

Modtaget fra Henning Knudsen Sdr. Felding Billard Klub
Så er billard turneringen igen startet op og der er blevet spillet 4 runder, og i denne sæson har klubben 3 hold med.
Hold 1 spiller i Elite serien, hold 2 spiller i serie 1 og hold 3 spiller i serie 2 det er lidt ærgerligt at vi ikke stille mere en 3 hold ud af 61 medlemmer.
Spille runde 4 have klubben alle 3 hold i kamp hvor det blev til 1 sejr samt 2 uafgjorte.
Hold 1 spillede hjemme mod Borris, og det blev til en sejr på 6 – 2. Ulrik Mikkelsen vandt med …

KÆMPE STORT TAK!!

Aaskov Rideklub skriver:
Vi er nået i mål 😃Vi har simpelthen på kun 2 uger samlet 25.000 kr. ind til vores nye baneplaner.
Ilderhede Kloak- & spuleservice, Sdr. Felding Borgerforening, Entreprenørfirmaet JPK, Handyman Ejendomsservice, BrickWorks, JM Beslag og Handelsbanken har alle doneret penge, og det samme har en masse søde borgere. På mobilepay har mange sendt en donation afsted til os. Vi er HELT overvældede over opbakningen ❤ Nu kan vi igen ride sikkert på et nyt underlag der er jævnt og godt.
Igen ….TAK!