Category Archives: Mest læste

Udflugt for seniorer i Sdr. Felding

Danske Seniorer Sdr. Felding, afholder udflugt onsdag den 7. juli. Turen starter fra Klods Hans kl. 8.30. Pris kr. 400,- pr. person. Vi besøger Brunshåb og Mønsted Kalkgruber. Dagen slutter på Klods Hans med aftensmad. Tilmelding til Karen Edith på tlf. 51 50 10 22 efter først til mølle princippet fra torsdag den 24. juni. Senest tilmelding er 1. juli.
Husk coronapas.

Teatertrup kom sejlende til byen

Det var en teatergruppe fra Hakkehuset i Silkeborg, der kom sejlende til Sdr. Felding, hvor de medbragte “Livets vand”, som giver håb og drømme til de folk de møder undervejs. Det var et meget underholdende teaterstykke de opførte i den gamle park bagved campingpladsen. I en af scenerne blev flere af gæsterne inddraget i forestillingen. Det var et lidt anderledes teater, hvor skuespillerne kom fra Marokko, Letland, Frankrig og Danmark, og udviste en stor og medrivende glæde ved deres optræden. Også teatret Kimbri medvirkede med …

Arbejdsulykke på Jeld-Wen

Politirapport modtaget fra Brandebladet
Onsdag formiddag kl. 11 blev både ambulance og de lokale brandfolk kaldt ud til en arbejdsulykke på virksomheden Jeld-Wen på Europavej i Sdr. Felding.
Her havde en 53-årig mandlig ansat fra Hernings sydlige opland af uforklarlige årsager fået viklet sit ene bukseben ind i baghjulet på en truck ført af en 58-årig mandlig kollega fra Sdr. Felding.
Det medførte, at den 53-årige fik sit ben i klemme mellem baghjulet og hjulkassen, og han pådrog sig ifølge politiets døgnrapport ”alvorlige skader” på sin fod og ankel.
Som altid i den type sager er Arbejdstilsynet blevet underrettet om ulykken, og det er nu op til dem at klarlægge det præcise forløb.

Så er der igen Sankt Hans fest i Sdr. Felding

Sankt Hans 2019

Sidste år blev Sankt Hans festen  aflyst pga. corona-epidemien, men i år afholdes den igen, dog uden fodbold og telt.
Arrangementet starter kl. 18.15 med bagning af snobrød på bålfade for børnene, og senere bliver der fakkel optog igennem byen fra Engholm centeret.
Årets taler er lokalpolitiker og byrådskandidat Claus Udbye.  Se programmet her

Medarbejderfonden for VKR Gruppen søger projekter

På deres hjemmeside skriver de:
Vi søger gode projekter inden for Grønne områder og friluftsliv
Vi inviterer til at indsende ansøgninger med originale og inspirerende projektidéer, som kan give flere grønne områder og udendørs aktivitetsmuligheder. Medarbejderfonden ønsker, at medarbejdere, deres familier og lokalområder sammen kan nyde og benytte naturen omgivet af ….

Frisørsalonen Vinola-Hair er sat til salg

Didde Jönsson, som siden 2011 har haft frisørsalon på Søndergade 19 i Sdr. Felding, vil have nye udfordringer og har derfor sat ejendommen, som rummer både privatbolig og frisørsalon til salg.
Planen er at begynde en 3-årig uddannelse til ejendomsmægler til september.
Didde og hendes 3 børn vil flytte til Herning, hvor hun regner med at leje et hus eller en lejlighed, og prøve hvordan det er at bo i en noget større by.
Didde har været meget glad for jobbet som frisør i Sdr. Felding, hvor der har været nok at se til med ….

Tricktyv i Sdr. Felding

Politirapport modtaget fra Brandebladet
Beboere på Engholmvej i Sdr. Felding havde lørdag formiddag omkring kl. 10 besøg af en tricktyv.
En dansktalende mand kom ind via en åbentstående dør og spurgte efter en navngiven person, som var ukendt for beboerne. Manden forsvandt igen, og det samme – viste det sig efterfølgende – gjorde en pung indeholdende 2000 kr. i kontanter samt et Dankort, som lå i soveværelset.
Manden beskrives som spinkel af bygning, 25-30 år gammel, dansk af udseende med lyst hår. Han var iført knælange bukser.
Kan man hjælpe politiet med oplysninger i sagen, kan de som altid kontaktes på tlf. 114.

Oplev når Hakkehuset opfører ”Livets Vand”

Og det er torsdag d. 17. juni kl. 16.00 ved Sdr. Felding Camping og Hytteby – fri entré.
Store og små inviteres til at bruge alle sanser, når de oplever fortællingen om Livets Vand. Syv arketyper ankommer på sceniske flåder til Sdr. Felding, på deres rejse mod havet hvor de medbringer flasker med Livets Vand, som giver håb og drømme til folk de møder undervejs. Publikum oplever heste og artister bruge naturens muligheder, når de optræder og opfører …

Generalforsamling i Biografklubben Dagmar Bio

Så blev det biografklubbens tur til generalforsamling, hvor der var mødt omkring 25 medlemmer op. Formanden startede beretningen med at det havde være en kort sæson pga. corona-nedlukning.
Og på trods af det er medlemstallet kun faldet meget lidt og der er stadig 180 medlemmer, mod 185 i gennemsnit i de sidste 10 år. De film vi ikke fik set i foråret, kan vi nu se i efteråret 2021. Da kommunikationen med medlemmerne ….

Flot solskinsvejr med en svag vind på golfbanerne

Vinderne A række

Modtaget fra Thomas Jul Noesgaard Hansen
Søndag var der, Vestjysk Bank Fourball bestball stableford, hos Åskov Golfklub, med 82 deltagere.
Det var en spændende par-match, hvor der blev lavet gode scores.
Der var nærmest hullet konkurrence på 3 af vores par 3 huller. Det blev til 3 forskellige vindere.
Dagen blev afsluttet med pølser og brød ved klubhuset.
Se flere billerne og turneringsrapport på næste side