Monthly Archives: november 2017

Juleoptog og julemesse

mni 29.11. 2017

Så er det på søndag julen for alvor starter i Sdr. Felding. Det er nemlig dagen hvor der er juleoptog igennem byen. Juleoptoget slutter i Det Legende Hus, hvor julemessen åbner. Der vil være dans om juletræet og uddeling af slikposer til børnene. Messen har åbent fra kl. 11.30 – 14.00.

Hyggeeftermiddag på Engholm

Indsendt af Grethe Kamstrup

Sdr. Felding Efterløns- og Pensionistkforening havde den 25. oktober en hyggeeftermiddag på Engholm, hvor Dorthe Lundgård kom og fortalte nogle muntre og sjove historier, med sang og musik til. Der var mødt 36 personer op og de fik en skøn eftermiddag.

Dansk Flygtningehjælp holder landsindsamling på søndag

Lokalkoordinator Ulla Blok og Inge Andersen ( Tippe) har netop været i gang med at forberede landsindsamlingen d. 5. november.

Tippe har tidligere været udsendt for Dansk Flygtningehjælp og ved hvor meget hjælpen betyder ude i verdens brændpunkter.

I år er har flere byråds kandidater meldt sig som indsamlere. Bl a Dorte West fra Venstre og Peter Villadsen fra SF . Til daglig er de formand og næst formand for Børne- og familieudvalgeudvalget i Herning kommune.

Dorthe West er trofast indsamler og i år deler hun så sin rute med Peter Villadsen.

I år er der særligt fokus på rent vand.

Vand er det vigtigste, når krisen rammer

Både Syrien og Sydsudan – men i høj grad også nabolandene – er hårdt ramt af tørke og vandmangel. Derfor arbejder Dansk Flygtningehjælp hårdt på at etablere vandforsyninger til mennesker på flugt.

Du kan fortsat melde dig som indsamler eller forberede en god modtagelse på søndag.

Venlig hilsen Ulla Blok Kristensen Elkjærvej 2 7280 Sdr Felding  tlf. 29449181