Monthly Archives: februar 2018

Generalforsamling i Sdr. Felding Brugsforening

Tørfisk – festligt, forrygende og fuld af fis

 Det er vist tre ord som kendetegner koncertaftenen med TØRFISK. Danmarks ældste Boyband kan i den grad endnu!

TØRFISK var det første band der spillede i Dagmar Bio tilbage i 2011. Efter Helge Engelbrecht havde spillet i salen og sagt god for at stedet kunne bruges som spillested, blev der satset stort og Tørfisk blev booket. Dengang, ligesom nu, var koncerten hurtigt udsolgt.

De 4 herrer langt ude fra vest gik på scenen med masser af overskud. De havde netop holdt ferie, så de var ikke til at skyde igennem. Med sig havde de – ligesom i 2011 – Lis og Lars “olie”, som mange i Sdr. Felding kender fra den tid, hvor der var Statoil tank i byen.

En skøn aften, hvor der blev grinet, sunget med og klappet en HEL masse!

Onsdag var der frivilligaften i Dagmar Bio

Og det var de frivillige der har hjulpet med byggeriet og er frivillige i det daglige, der var indbudt til et rigtigt hyggelig arrangement med spisning og hvor Jørgen og Torben spillede og sang.

Det startede med at Jens Udbye fortalte lidt om det færdige projekt og Dagmar Bio generelt, og takkede de frivillige vor indsatsen.

Efterfølgende overrakte Ulla Blok, på vegne af de frivillige, en krukke med blomster samt et gavekort til Grethe og Jens Udbye, for deres kæmpe indsats for Dagmar Bio.

Velkommen til vores nye hjemmeside design

Igennem de sidste 2 – 3 måneder er der blevet arbejdet på at få flyttet vores hjemmeside fra Typo3 systemet over i et nyt WordPress-system. Og her ser i så resultatet. Det ligner rigtigt meget det gamle design, som vi har været godt tilfredse med igennem snart 9 år.

Fordelen ved det nye WordPress system, er at det er hurtigere at arbejde med, i billedgalleriet kan man trykke til næste billede ved en lille piletast, i kalenderen er der nu et rullegarding, så det er muligt at se alle kommende arrangementer uden at skulle klikke til ny side. Og så er det langt billigere i årlige omkostninger.

Carsten Tygesen stået for at få teknikken til at fungerer ved overflytningen og det er også Carsten, der har stået for at få flyttet de mail-adresser, der bruger @sdrfelding.dk, til den nye udbyder. Undertegnede redaktør har stået for at fylde indhold på hjemmesiden.

Vi håber i vil synes godt om den nye opsætning, som ikke er 100% færdig, da der er stadig nogle mindre ting der skal justeres.

Billard Klubben havde 3 sejre og et nederlag i denne uge

Indsendt af Henning Knudsen

Hold 1 spillede ude mod Grindsted 2 og vandt med 6 – 2. Ulrik Mikkelsen vandt med et snit på 19,04, Henning Knudsen vandt med et snit på 12,50, Kurt Eg vandt med et snit på 14,81 og Leif Simonsen tabte med et snit på 11,00 og dermed holder holder holdet fast i deres 2 plads.
Hold 2 spillede ude mod Grindsted 3 og vandt med 6 – 2. Carsten Yde Jensen vandt med 11,53 i snit, Ernst Pedersen vandt med 8,33 i snit, Valter Santini vandt med 8,10 i snit og Carsten Tværmose tabte med 11,33 i snit og dermed holder holdet også fast i deres 2 plads.
Hold 3 spillede hjemme mod Sdr. Omme 4 og vandt med 6 – 2. Flemming Jensen vandt med et snit på 13,33, Rene Kjær vandt med et snit på 6,25, P.C. vandt med et snit på 4,00 og Anders Andersen tabte med et snit på 7,23, og dermed holder også 3. holdet fast i deres 2 plads.
Hold 4 spillede ude mod Borris 2 og tabte med 8 – 0. Hasse Esbensen tabte med 3,37 i snit, Morten Olsen tabte med 7,68 i snit, Palle Boygård tabte med 5,14 i snit og Poul Thomsen tabte med 3,91 i snit, og dermed holder holdet fast i deres 5 plads.

Ladcykel til transport af dagplejebørn

De kommunale dagplejere i Sdr. Felding fik i efteråret 12.000 Kr. til indkøb af en ladcykel, doneret af Elna og Hans Frederik Jensens fond, som skulle bruges til at fragte børn rund til div. besøg. Vi har nu købt cyklen og er så småt begyndt at bruge den. Vi glæder os rigtig meget til det bliver forår, og vi kan komme rundt, udtaler Helle Nielsen.

Café- og danseaften fredag d. 2. marts

Modt. fra Lene Schmidt Sdr. Felding Kulturforening

Det plejer at være en rigtig hyggelig aften med god mad og dejlig musik i selskab med glade mennesker, og man kan få en snak og en dans. Caféaften er ikke kun for foreningens medlemmer. Der er plads til alle, som har lyst til hyggeligt samvær, og som gerne vil danse. Vi håber, at mange har lyst til at være med. Så ingen betænkning – men kridt skoene og kom med! Det er i kultursalen i Det Legende Hus.

Se mere

Gasflasker ved Dagli´Brugsen hentet udenfor åbningstiden

I kom forbi butikken kl. 00.49 natten mellem lørdag og søndag. Butikken havde desværre lukket, men vi kan se på overvågningen at i fandt en løsning alligevel. I må gerne komme og betale flaskerne I ÅBNINGSTIDEN❗️❗️❗️

Hvis nogen har set eller hørt noget må i gerne sige til. Det er selvfølgelig meldt til politiet, og vi har snakket med Vardevejens kiosk, da det formegentlig er samme gerningsmænd.

Øv at vi ikke kan have vores ting i fred. skiver Martin Iversen DaglíBrugsen

Fastelavnsfest i Det Legende Hus

        
De vindende konger, dronninger, prinser og prinsesser    Vindere af bedste udklædning

 Igen i år var der stor tilslutning til fastelavnsfesten i Sdr. Felding, 315 gæster var der ialt. Det startede med gudstjeneste forrettet af Orla Villekjær, hvor også Gospel Kids og kirkeklovnen medvirkede med stor succes.

Efter gudtjenesten var der så tøndeslagning, hvor unge i alderen 0 – 16 år kunne deltage.

Vinderne blev o-Konge/dronning + prins/prinsesse: 3 år: Signe + Marcus, 4 år: Aron + Lia, 5år: Owen + Sebastian, 6 år: Mads + Katrine, 7 år: Jessica + Otto, 8 år: Emma + Laura, 9 år: Søren + Søren, 10 år: Veronica + Jeppe, 11-12 år: Peter + Freja, 13-16 år: Vera + Sofie.

Og for bedste udklædning var vinderne: 0 år til 0. Kl. Julie, 1.-4. Klasse Aleksej og 5. Klasse  Merle.

Fastelavns boller i overskud afleverede arrangørerne på Engholmen til deres aftenskaffe.

Fastelavnsfest i Det Legende Hus på søndag kl. 14 – 16