Monthly Archives: juli 2018

Fremtidens Dagli’Brugs i Sønder Felding er lige på trapperne

Pressemeddelelse fra Lars Svane formand for Sdr. Felding Brugsforening
Så sker det snart. Åbningen af Fremtidens Dagli’Brugs i Sønder Felding nærmer sig med hastige skridt, og der er nu ca. 14 dage, til vi kan slå dørene op for Fremtidens Dagli’Brugs i Sønder Felding.
Der mangler stadig de sidste småting på bygningen og indretningen. Uddeler og personale har et stykke tid været i fuld gang med at få fyldt den ny butik op med varer. Alting skrider frem efter den lagte plan.
Sammen med nogle medlemmer, har vi revet det gamle hegn til naboerne ned, for at gøre plads til et flot, ny hegn. Stor tak til de fremmødte. Der er rigtigt mange penge at spare ved ….

Kolde drinks og sang på Engholm

Indsendt af Tinne Hartvigsen
Vi har det varmt på Engholm, både beboere og personale. Der bliver presset lidt ekstra for at alle får væske nok og en ekstra is bliver serveret.
Forleden havde vore dejlige køkkenpiger inviteret til hygge på terrassen. De havde lavet lækre kolde drinks, serveret i vinglas m frosne vindruer. En af køkkenpigerne spillede guitar og der blev sunget, det vi kunne holde til i varmen. Til slut fik alle en is. Dejlig måde at blive lidt afkølet på.

Klik på “Læs mere” og se flere billeder

Martin og Dagli`Brugsen

Indlæg skrevet af Grethe Kamstrup

Den 18 august 2018 åbner den nye Dagli`Brugs i Sdr.Felding, det bliver uden tvivl områdets største og flotteste butik, det glæder vi os over, sammen med bestyrelsen, personalet og vores dygtige uddeler.
Martin Kruchov Iversen begyndte allerede sin tid i Coop, da han var 13 år og det var i Dagli´Brugsen i Borris. Dengang havde man flaskedrenge i butikkerne, som ikke lavede andet end, at sortere flasker og gøre rent. Martin kom hurtig til at holde af jobbet og var ikke i tvivl om, at det var den vej han ville gå.
Efter 9. klasse tog han en HGI eksamen på Handelsskolen i Skjern. Han var så heldig, at få Helle Willum og Dorthe Vest, som undervisere, det har sidenhen givet små sjove episoder i butikken. Han kom efter Handelsskolen i lære i Dagli´Brugsen i Borris.
Da han var færdiguddannet, ville han prøve en større butik. Han søgte ind hos Kvickly i Herning og… 

Forsvundet cykel fra SFO Fristedet Sdr. Felding, dukket op i Skjern Å.

For omkring et halvt års tid siden forsvandt to af Fristedets cykler. Den ene er nu dukket op i Skjern Å. Mon den bliver til cykel igen. Mega træls. udtaler Conny Østergaard Madsen.

 

Så er der under en måned til årets SF Pub Crawl

Billedet er fra SF PC 2017

Og SF PC starter lørdag d. 18. august Kl. 12.30 i “Brugsens have” Se mere om tilmelding mm. her

Forberedelserne til åbning af den nye Dagli´Brugs er i fuld gang

Information fra Uddeleren i Dagli`Brugsen
Så nærmer vi os med hastige skridt vores store åbningsdag d. 18/8-18 kl. 8.00. Vi håber at se rigtig mange af byens kunder og medlemmer til en hyggelig dag. Lige pt. er vi ved at lægge sidste hånd på programmet for åbningen.
I den nye butik er vi i gang med at fylde varer op. Indtil nu har vi modtaget over 20 paller med nye spændende varer, som er blevet fyldt på hylderne. Når vi åbner, kan vi tilbyde et stort udvalg af frugt og grønt, blomster, gaveartikler, ta´selv bake off, frostvarer, vin, specialøl, økologi, glutenfri, laktosefri, vegetarretter, og et udvidet sortiment i mange andre vareområder.
I butikken er der betydeligt mere plads mellem gangene, så der bliver rig mulighed for at studere de nye ….

Vardevejens Kiosk bliver igen overtaget af Gitte og Tage Nielsen

Skrevet af Grethe Kamstrup
Gitte og Tage er et helt utroligt par, der har holdt sammen siden “Konfirmationsalderen”. De er to aktive mennesker der hører til i Sdr. Feldings bybillede og med rette. Under her kan i læse lidt om Gitte og Tage, som altid er sammen, om det hele.
To børn har de, en datter og en søn, samt en skøn svigerdatter og så er der kommet tre dejlige børnebørn til.
Tage blev udlært som autolakerer i 1979 og blev selvstændig i 1982 i Billund, og overtog senere autolakeriet på Bjergvej 49 i Sdr. Felding. I 2002 overtog deres søn, Peder Nielsen, Sdr. Felding Autolak.
Deres datter Laila Gydum Nielsen er fodplejer på Skovbjergvej 22 i Sdr. Felding, derud over arbejder hun på Tjørringhus i Herning.
Begge deres børn har fra barnsben lært, at være aktive ligesom forældrene.
Gitte og Tage overtog Q8 i 2002, hvor Gitte blev souschef og passede kontoret. I 2012 blev tankstationen lavet om til F24, hvor Tage blev ansat som visevært, derudover er …..

Dagmar Bio er kommet med i juli – august nummeret af “Ud & Se”

Bella Rose er flyttet fra Vardevej til Strøget

Osman Babaoglu

For snart 14 dage siden flyttede Osman Babaogly sin Pizza forretning fra Vardevej 151 til Strøget 7 i Sdr. Felding. Og allerede nu kan Osman opleve at der er flere gæster i hans nye store og flotte forretning, og han er meget tilfreds med sin nyeplacering i midtbyen. Udover Osman selv har han 4 deltids ansatte medhjælpere.
Osman har haft Bella Rosa i 3 år nu, og privat bor han i Esbjerg. Om ca. 3 uger forventer Osman at være helt færdig med tilretning af den nye forretning og det vil vi nok komme til at hører mere om.
Stort tillykke med din Pizza forretning på Strøget Osman.
Se flere billeder

Stor fremgang for Sdr. Felding campingplads

Sdr. Felding campingplads har i år oplevet en ca. 15 % stigning i udlejning og flere kommer igen år efter år, oplyser Tage Nielsen til TV Midt Vest. En del af stigningen skyldes bl.a. VM i Herning i maj. Se hele indslaget på TV Midt Vest

Tryk på “Læs mere” og se flere billeder