Monthly Archives: august 2018

Leif Jørgensen – en ildsjæl og igangsætter

Indlæg af Grethe Kamstrup
I 1962 kom der en ung elektriker, Leif Jørgensen på 22 år, til Sdr.Felding. Han havde søgt arbejde hos installatør Knud Pedersen og blev ansat. På det tidspunkt vidste man ikke, at det var en ildsjæl man havde fået til byen.
Leif Jørgensen kommer fra Vonsild hvor han voksede op, og blev senere blev gift med Else.
Efter endt soldatertid, skulle Leif have fundet et arbejde. Han så i avisen, at der var en der søgte en elektriker, og som også kunne hjælpe med at finde en bolig, derfor flyttede Leif og Else til Sdr. Felding.
Efter nogle år ville de købe hus. Leif gik til Sparekassen for at låne penge til huskøb. Men fik nej og fik at vide, at det var en Sparekasse og ikke en Lånekasse.
I 1971 købte de et hus på Mosegårdsvej 1 i Sdr. Felding og i 1980 flyttede de ind i huset på Høgsvigvej 4. Senere blev det til Postgården og nu bor de på Tømmergården 14 i Sdr. Felding.
Lokalhistorisk forening.
Leif syntes der skete for lidt byen, og da han var lidt af en ildsjæl, havde han lyst til at sætte noget igang. Derfor lavede han sammen med Laurids Lauridsen, …

Arealerne omkring hallen bliver nu planeret og sået til

Fantastisk sodavandsdisko aften

Vi er fuldstændig imponeret af de børn og unge som var til sodavandsdisko igår, sikke en stemning 💪🙏😎 dejligt at også så mange forældre tog sig tid til at kigge forbi 🙏

Vindere af div. konkurrencer:
1. Limbo: Mikkel
2. Stylte vindere: Elias, Peter, Jacob, Emil, Mia, Sofie, Emilia
3. Limbo: Nicoline
4. Ballon dans: Signe og Lasse

Se flere billeder

Åbning af Fremtidens Dagli’Brugs i Sønder Felding

Pressemeddelelse fra Lars Svane                      Fremtidens Dagli’Brugs i Sønder Felding står nu færdig og er klar til indvielsesfest d. 18. august 2018. Efter en byggeperiode på ca. 7 måneder kan Sønder Felding Brugsforening nu indvie sin helt nye butik i Sønder Felding. Butikken har fået en ny placering i Sønder Felding midtby og omfatter et butiksareal på ca. 600 m² plus et lager på ca. 150 m². Dermed er butiksarealet næsten fordoblet i forhold til den gamle butik, og svarer langt bedre til omsætningen på over 20 millioner kr. pr. år.                Sønder Felding Brugsforening er en selvstændig brugsforening og den nye butik finansieres dermed af medlemmerne. Medlemmerne har lånt foreningen over 1.6 millioner kr og derudover er der optaget lån i Brugsforeningernes Låneforening.                                                                                                                    Byggeriet har i alt kostet …

Byfesten er igang og i aften er der sodavands diskotek

Vi er klar til at tage imod en masse børn og unge til Sodavandsdisko iaften her er priser og lidt billeder, udtaler festudvalget.

Vores hjemmeside SdrFelding.dk har været udsat for et hackerangreb

Som en del af jer sikkert har opdaget, så har SdrFelding.dk været umulig at komme ind på siden i går aftes. Årsagen er at vi har været udsat for et hackerangreb der gjorde at siden blev lagt ned. Problemet er nu blevet løst af vores IT ansvarlige Carsten Tygesen, som også har lagt ekstra sikkerhed ind, så det forhåbentlig ikke lige sker igen. Tak for det Carsten.

Redaktøren selv er på højskole i Hillerød og hører en masse om Globalisering og demokrati, med begrebet “Folket” som udgangspunkt, og hvor Marianne Jelved er en af kursuslederene.
Hvis du vil vide mere om kurset, så klik:  Grundvigshøjskole

Buschaufføren og kørelæreren

Indlæg af Grethe Kamstrup
Interview med Sonja og Leif Thomsen.
Leif flyttede fra Stakroge til Sdr. Felding i 1960, fordi han havde mødt en pige fra derfra. Leif vidste dog ikke lige hvad han skulle give sig til. Så derfor tog han kørelæreruddannelse til almindelig personbil i oktober 1960, købte bil og startede køreskolen i Sdr. Felding, da der ingen køreskole var i byen.
Leif var så heldig, at uddeler Jessen i Sdr. Felding Brugs, op til jul manglede en medhjælper , så kunne han arbejde der, samtidig med at han opbyggede sin forretning. Derved kom han til at kende mange flere i Sdr. Felding, end han på forhånd gjorde. Men ret hurtigt kom der gang i køreskolen med masse  ….

Info fra uddeleren Martin Iversen

Så er det igen tid til info fra uddeleren.

Sommerferien nærmer sig sin afslutning, og det samme gør byggeriet af den nye butik.
Alt går som planlagt med byggeriet. Lige pt. har vi langt den største del af varerne på plads, og vi mangler ”kun” de friske varer, som ikke kan holde sig ret lang tid (frugt, mælk, blomster m.m.)
I uge 31 sættes en stor del dekorationen op inde og udenfor butikken. Der bliver også opstartet køl og frost i butikken, så vi kan få de varer fyldt ind.
I uge 32 installeres kasseterminalerne og …

SFGIF´s fodboldtræningstider i efteråret 2018

Modelfoto

Udendørssæsonen nærmer sig med hastige skridt og vi er nu klar med trænings- og opstartstider for de forskellige fodboldhold.

Vi mangler dog trænere til 2 af vores hold – U5/6 drenge og piger og U13/14 drenge. Har du lyst til at træne et af disse hold så tøv ikke med at melde tilbage til en af os fra fodboldudvalget!!!

Se mere om de enkelte hold og opstart:

Hvalpe motivations-træning

Hvis din hundehvalp er mellem 8 uger og 6 mdr. gammel er det en god ide, at i får den bedste fælles start.
Din hvalp er i den periode meget modtagelig for nye indtryk, derfor kom til hvalpe motivations-træning i Sdr. Felding Jagtforening, for at få et godt hund / fører forhold.
Opstart: Mandag den 6. august kl. 19.00 ved Sdr Felding station.
Træner vil være Søren Buskbjerg og Brian Jørgensen.
Tilmelding inden opstart til Brian Jørgensen Tlf. 31 97 80 94.
Vel mødt Vh Sdr. Felding Jagtforening.