Monthly Archives: september 2018

Seje frivillige Sdr. Felding folk har igen arbejdet frivilligt i weekenden

  

Og de har fået fjernet de sidste jordbunker. På arealet er der tidligere anlagt en cykel/gangsti, som skal virke som en sansesti. Ud over dette er der lavet en bålplads og der er opsat et klatrestativ. Området overfor hallen ser efterhånden rigtig fint ud igen.
Brug det og pas godt på det.

Spillerunde 3 var en skidt uge for Sdr. Felding Billard Klub

Alle 3 hold var i kamp og det blev kun til 2 uafgjorte og 1 nederlag.
Hold 1 spillede hjemme mod Grindsted 2 og det endte 4 – 4. Carsten Ramsing vandt med 17.39 i snit, Henning Knudsen vandt med 19.04 i snit, Leif Simonsen tabte med 17.75 i snit og Kurt Eg tabte med 7.62 i snit.
Hold 2 spille ude mod Oksbøl 2 og den kamp endte også uafgjort 4 – 4. Brian Fanø vandt med 12.50 i snit, Valter Santini vandt med 8.33 i snit, Ernst Pedersen tabte med 11.00 i snit og Carsten Yde Jensen tabte med 7.68 i snit.
Hold 3 spillede ude mod Skibbild 2 og tabte med 6 – 2. Anders Andersen vandt med 7.14 i snit, P.C. tabte med 3.88 i snit, Kim Bulow tabte med 5.17 i snit og Allan Thomsen tabte med 3.10 i snit.
Henning Knudsen Sdr. Felding Billard Klub

Igen tid til at forny medlemskortet til Borgerforeningen 2018/19

Nu og nogle uger frem, kommer repræsentanter for borgerforeningen rundt og sælger medlemskort. Og det er vigtigt for foreningen at så mange som muligt køber/fornyer et medlemskort, så foreningen stadig kan være en meget aktiv deltager og organisator for mange af de aktiviteter der foregår i Sdr. Felding.
Borgerforeningen bistår med Fastelavnsfesten, Affaldsindsamlingen, Skt. Hans aften, Juleoptog, deltagelse i Lokalrådet og Hallens bestyrelse og sidst men ikke mindst i Byfesten.
Et medlemskort koster 150 for en husstand med 2 voksne og 75 for en husstand med en voksen.
Træffes ingen hjemme vil der blive lagt et brev i postkassen, med oplysninger hvordan man kan betale.
Vi håber at I alle vil tage godt imod, slutter formand for Borgerforeningen Dorthe Viborg.

Halmhuset udsat for hærværk

Vi har ellers været forskånet, men det er slut nu – kan der læses på Præsteskoven Halmhusets Facebook side.
Vi havde i bestyrelsen, en arbejdsdag med ægtefæller i fredags, og vi var så glade og tilfredse, da vi forlod huset fredag aften. Men det varede kort…
I lørdags blev der smidt kalk eller maling på bålhuset. Tirsdag blev der smidt et skilt op mod en rude som er flækket, og igår er der smadret endnu et vindue.
Vi er så kede af, at man ikke kan passe på og respektere andres ting. Vi opfordrer til at I holder et vågent øje med Halmhuset, når I går tur eller cykler forbi. Kontakt gerne bestyrelsen, hvis I opdager noget forkert…
Hærværket er anmeldt til politiet, og når gerningsmanden/gerningsmænd findes, vil de blive stillet til ansvar for erstatning!

Giv et bidrag og hjælp børn og voksne i nød

Søndag d. 7. oktober er der Røde Kors indsamling, også i Gl. Aaskov. Og hvis du har tid og lyst kan du melde dig som indsamler på tlf. 97 19 80 98 eller 23 67 95 75

Uskyldige civile er lige nu fanget i blodige krigszoner som Idlib i Syrien. Midt i krydsilden er børnene – svækkede, bange og uden beskyttelse. Vi har brug for DIN hjælp i verdens brændpunkter. Giv et enkelt bidrag til mad, husly, medicin og akut lægehjælp – eller støt hver måned og red liv hver eneste dag.
Læs mere om Røde Kors og hvad de bruger pengene til: www.rodekors.dk

Turneringsopstart i Sdr. Felding Billard Klub

Så er den nye turnering startet og i år har Sdr. Felding Billard Klub, er 3 hold med i turneringen 1 hold i serie 2, 1 hold i serie 1, og 1 hold i VBU. serien.
Turneringen startede i sidste uge hvor alle 3 hold var i kamp og det blev til 3 uafgjorte kampe.
I denne uge spillede alle 3 hold og det blev til 2 sejre og 1 nederlag
 Hold 1 ude mod Horne og tabte med 5 – 3. Leif Simonsen vandt med 23,52 i snit, Henning Knudsen spillede uafgjort med 11,76 i snit, Carsten Ramsing tabte med 8,16 i snit og Kurt Eg tabte med 7,71 i snit.
Hold 2 spillede hjemme mod Ølgod 2 og vandt med 6 – 2. Brian Fanø vandt …..

Dk Seniorer i Sdr. Felding viser filmen “Stille hjerte”

Og det er onsdag d. 26. september kl. 14.00 i Dagmar Bio.
I Stille Hjerte, har Bille August samlet en række af Danmarks absolut mest populære skuespillere – Ghita Nørby, Paprika Steen, Danica Curcic, Morten Grunwald, Pilou Asbæk, Jens Albinus og Vigga Bro. Stille hjerte er et rørende familiedrama, som tager det kontroversielle emne, aktiv dødshjælp, op til diskussion.
Esther og Paul har samlet tre generationer af familien til en weekend sammen, men der er ikke tale om en helt almindelig familiefest eller sammenkomst, for denne weekend bliver nemlig den sidste …..

Å-koret var med til søndagscaféen på Engholm.

Å-koret

Indlæg og billeder af Grethe Kamstrup
En rigtig hyggelig søndag eftermiddag med Caféen på Engholm. Å-koret under ledelse af Bodil Kirketerp underholdt, og de var som altid veloplagte og leverede dejlig musik og sang.
Derefter var der kaffe, hvor de frivillige damer havde bagt kager, som de skiftes til at gøre hver gang der er søndagscafé og ægtefællerne hjalp med opstilling af borde og stole, samt oprydning.
Denne søndag var der noget ekstra på programmet, nemlig afvikling af Aktiv Familie.
Anne Marie, den sidste formand for Aktiv Familie, fortalte, som nok nogen har hørt eller læst, at de i april 2018 besluttede …

Den ukronede souldronning – Marie Carmen Koppel

Efter en sommerpause melder Dagmar Bio sig klar med et flot og varieret efterårsprogram. De lyse sommeraftner er ovre, og hyggen rykker indenfor. Første koncert i efterårsprogrammet var planlagt til lørdag aften, hvor Dagmar Bio for første gang havde besøg af Danmarks ukronede soul- og gospeldronning Marie Carmen Koppel og hendes band bestående af trommeslager Marco Diallo, guitarist Dan Rasmussen og pianist Steen Rasmussen. Marie Carmen Koppel indtog rummet med hendes overvældende stemmepragt. Fra første minut var man slet ikke i tvivl om, at hun er en enestående ….     

Frisøren og landmanden

Mette og René Lomholt

Indlæg af Grethe Kamstrup og Mogens Nielsen
Mette og René Lomholt, som bor på Østergaard Vardevej 157 7280 Sdr. Felding, er et par driftige og energiske personer, hvor der både er tid til familielivet og drift af hver deres virksomheder.
Mette Lomholt kommer fra Rindom en lille by tæt på Ringkøbing.
Hun er uddannet frisør, og stod i lære hos “Hair Design” i Skjern fra 2005 til 2008, hvor hun boede i en lille lejlighed i byen.
Hun så René første gang i salonen, men det var først efter en bytur de rigtig kom til at tale sammen. Der skulle gå lang tid og mange kopper kaffe, før deres ….