Monthly Archives: november 2018

Fantastisk aften i Dagmar Bio, med spisning og sang og snak

Der var plads til 75 og alle pladser var udsolgt. Det var Sdr. Felding Kulturforening, Dk Senioner i Sdr. Felding og Dagmar Bio i samarbejde med Den Jyske Sangskole og Herning Bibliotekerne, der stod for arrangementet.
Mere tekst og flere billeder om arrangementet vil komme en af de nærmeste dage.

Henning Stærk med band kommer i Dagmar Bio

I 2019 fylder Henning 70 år og det fejrer han med manér sammen med sit store og trofaste publikum i det ganske land, når han med sit velspillende band fortsætter ‘The Never Ending Tour’. I februar bliver det Dagmar Bios tur til at få besøg af Stærk.
Henning Stærk indspillede sin første single i 1967 og senest, i 2017 og 2018, udgav Henning to nye singler digitalt: ’Big Boss Man’ og ’Someone You Love’. Sidstnævnte skrevet af Tina Dickow. Men Henning Stærks første single kom allerede i 1967. Den var på 7” vinyl, som var datidens medie. Udover digitale singler, kan man i en ny video få et kig i kulissen til en øvesession med orkesteret.
Landevejen blev Henning Stærks skæbne og siden han begyndte at spille, har det altid været kontakten med publikum og livekoncerten, der har været ledestjerne for hans vej. Selv efter mere end 3000 koncerter og i en alder af 69 ….

I Billardklubbens 10 spillerunde blev det til 1 sejr 1 nederlag samt 1 uafgjort

Hold 1 spillede ude mod Grindsted 2 og vandt med 6 – 2.  Carsten Ramsing vandt med 12,90 i snit, Leif Simonsen vandt med 13,33 i snit, Kurt Eg vandt med 18,18 i snit og Henning Knudsen tabte med 12,35 i snit.
Hold 2 spillede hjemme kod Oksbøl 2 og tabte med 5 – 3.  Valter Santini vandt med 10,00 i snit, Hans J. Frandsen spillede uafgjort med 7,89 i snit, Carsten Yde Jensen tabte med 11,00 i snit og Brian Fanø tabte med 8,17 i snit.
Hold 3 Spillede ude mod Skibbild 3 og spillede uafgjort 4 – 4. Kim Bulow vandt med 7,14 i snit, Allan Thomsen vandt med 4,25 i snit, Rene Kjær tabte med 7,84 i snit og P.C. tabte med 4. 70 i snit.
Henning Knudsen Sdr. Felding Billard Klub

Frivillige søges til Sdr. Felding Hallen “Det Legende Hus”

Bestyrelsen i Sdr. Felding Hallen “Det Legende Hus” har brug for frivillige hjælper. Vi mangler hjælper til Cafeen, vedligeholdelse på udendørsarealerne, hjælp til arrangementer i hallen, samt andet forfaldende arbejde i hallen ved ferie o.lign. Det er utrolig vigtigt at vi får frivillige hjælpere, da det afhænger af hallens eksistens. Vi har de bedste rammer for at give alle byens borger en mulighed for at dyrke motion, om det så er i motionscenteret, hallen eller brug af springsalen. For at kunne give brugerne af hallen den bedste oplevelse ….

Generalforsamling i Åskov Golfklub torsdag d. 15. november

Indsendt af Kristian Hansen formand for Åskov Golfklub
Vi har afholdt den årlige ordinære generalforsamling, og igen i år var det med deltagelse af 60 medlemmer.
På generalforsamlingen var der genvalg til bestyrelsen af Jan Christensen, Brita Heesgaard og Michael Nielsen.
Som foreslået af bestyrelsen blev antallet af bestyrelsesmedlemmer reduceret fra 7 til 5 medlemmer, og foruden ovennævnte tre medlemmer er Kasper Våtevik Jansen og undertegnede i bestyrelsen i Åskov Golfklub, slutter Kristian Hansen.
Af årsberetningen, som kan ses under her, fremgår det at Åskov Golfklub har en en tilfredstillende ejenkapital på godt 1 mio. kr. og at overskudet i det sidste regnskabsår har været på 71.371 Kr.
Formandens årsberetning

Generalforsamling i Sdr. Felding Borgerforening

Der var ialt 11 fremmødte til Borgerforeningens generalforsamling tirsdag aften i Dagmar Bio.
Her gennemgik formanden Dorthe Viborg hvad foreningen har deltaget i og været med til at arrangerer i perioden november 2017 til oktober 2018. I december 2017  var der juleoptog og julemesse i samarbejde med Handels- og Håndværkerforeningen. Og året 2018 startede med fastelavnsfest i februar i samarbejde med andre foreninger i byen, dernæst var der affaldsindsamling som borgerforeningens selv stod for, i år desværre med lidt færre deltagere end de sidste 2 år, men et vigtig arrangement for at holde byen ren.  Sankt Hans festen faldt på en lørdag og derfor var der stillet telt op hvor der ….

Filmen “Drømmen om det hvide slot” vises i Dagmar Bio

Og det onsdag Kl. 14.00 og arrangører er Senior DK i Sdr. Felding
Billetprisen er 75 Kr. inkl. kaffe og kage efter filmen.
Omtale af filmen:
Suzanne er sin aføde mors udtrykte billede. Hun er født blind, og fødslen kostede hendes mor livet. Suzannes far elsker sin lille pige over alt på jorden. Siden hustruens død har hele hans liv drejet sig om at gøre Suzanne lykkelig, og han har ladet førende øjenspecialister behandle hende og givet hende den bedst mulige opdragelse. En dag fortæller han sin datter, at han vil gifte sig igen. Det viser sig snart, at den nye kone og hendes datter betragter Suzanne som et nødvendigt onde.

Søndagscafeen havde besøg af politiet

Skrevet af Grethe Kamstrup
Søndagscaféen havde søndag d. 18. november besøg af en meget høj og flot politiassistent, Erik Hykkelbjerg, fra Midt-og Vestjyllands Politi fra Det Kriminalpræventive Sekretariat i Holstebro. Erik er født og opvokset i Lem ved Ringkøbing, og boede der de første 26 år. I 1980 kom han i lærer som lagerekspedient hos autoforhandler G. Bech Hansen i Ringkøbing. Efter endt læretid fik han fast stilling i firmaet, hvor han var indtil april 1988.
Han startede på politiskolen i København, som …..

SFGIF ‘s indoor cyclings instruktører har fået nye cykel trøjer

På billedet ses fra venstre Steffen, Bruno, Helle, Ole og Hans Otto ( Charlotte var desværre fraværende ) sæsonen er godt igang. Der køres hold ugens 5 første dage, og der skulle være garanti for sved på panden 😅😅

 

Helle Kjærsig – fysioterapeut og behandler

Skrevet af Grethe Kamstrup og redigeret af Mogens Nielsen
Helle Kjærsig er født og opvokset på en gård ved Kibæk, som forældrene Frode og Agnes Kjærsig drev.
Helle har altid haft lyst til at bruge sine hænder og samtidig arbejde med mennesker, så efter at have taget HF i Herning og været på Ollerup gymnastikhøjskole startede Helle på Fysioterapeutskolen i Esbjerg, hvor hun fik uddannelsen, som fysioterapeut i 1995.
Hun arbejdede som fysioterapeut i Kibæk et par år. I 2001 blev Helle selvstændig, med egen klinik på Mølholmvej i Sdr. Felding. Og i 2005 fik hun en aftale med Rationel Vinduer, om at lave behandlinger hos dem.
Helle flyttede til Sdr.Felding i 1991, fordi hun traf sin mand Steffen, som hun havde kendt helt fra skoletiden i Kibæk. Han gik fire klasser over hende, og hun syntes han var en meget flot ung mand. Men han så ikke hende mente hun, for man ser jo ikke nedad til de små klasser. Men ved et åbent hus arrangement ….