Monthly Archives: december 2018

Alle vore kære og trofaste læsere ønskes et godt Nytår

NYTÅRSTAFFEL i Dagli’Brugsen nytårsaftensdag fra kl. 10.00 – 12.00 

Bestyrelsen står klar med lidt til den søde tand og liflige bobler til ganen 🍾
Da vi ikke forventer at se Dronning Margrethe kan i roligt springe de hvide handsker over
Den 31/12 lukker vi kl. 16.00 og den 1/1 skal vi sove længe 😴og åbner først kl. 12.00 – men vi forventer at kunne holde os vågne til kl. 20.45😀

Se flere billeder:

Kæmpe hul efter den gamle Brugs

Som alle nok har bemærket er der blevet et stort dybt hul i jorden efter nedrivningen af den gamle Brugs. Det skyldes ifølge formanden for Sdr. Felding Brugsforening Lars Svane, at det har været nødvendigt at grave betydelig med jord væk end forventet for at kunne få et stabilt underlag til den kommende parkeringsplads.
Frivillige søges:
Hullet vil blive fyldt om med sand i næste uge, og i den forbindelse vil Lars Svane høre om der er nogle frivillige der vil hjælpe med at gå med en pladeviberatior, efterhånden som hullet bliver fyldt med sand, og det er i tidsrummet onsdag, torsdag og fredag i næste uge. Henvendelse kan ske til Lars på tlf. 25 11 99 94

Aktivitetsdag i Det Legende Hus på lørdag

Her vil der være muligheder for at få sig lidt motion ovenpå julen.

 

Sdr. Felding.dk ønsker alle en glædelig jul

Vil du med på ungdomsudveksling med Lions Club

ER DU BOSAT I DEN GAMLE AASKOV KOMMUNE, OG VIL DU PÅ UNGDOMSUDVEKSLING MED LIONS CLUB?
Lions Club Danmark udsender hvert år i sommerferien ca. 150 danske unge mellem 16 og 21 år i international ungdomsudveksling til ca. 38 lande over hele verden. Der er meget stor forskel på rejser, hvor unge tager på ferie sammen med deres venner eller familie, og så de arrangementer, Lions står for. Forskellen består i, at unge fra mange lande/kulturer/folkeslag bor hos værtsfamilier i modtagerlandet og siden placeres i samme lejr for at være og virke sammen i den periode, lejren er aktiv. Sagt på en anden måde, Lions tilbyder dig at være deltager i den kultur du besøger, frem for at være tilskuer som turist på en charterrejse. Udvekslingen foregår i skolernes sommerferie og ….

Jesper Lundgaard julekoncert i Dagmar Bio onsdag aften

Hvis man ikke allerede var i julestemning… …så blev man det i den grad, hvis man var til julekoncert med Jesper Lundgaard i Dagmar Bio onsdag aften! Dagmar Bio var til anledningen pyntet smukt til jul. Julehjerter i vinduer, julestjerner i loftet, juletræ på scenen og juledekorationer og julesmåkager og konfekt på bordene. Og da Jesper Lundgaard smukt gjorde sin entre ned gennem salen, til lyden af skønne juletoner fra hans dygtige pianist, var stemningen sat. Jesper Lundgaard har udover en fantastisk stemme og en skøn rød velour jakke, også en humor, som publikum tydeligvis elskede. Med en blanding af danske og udenlandske julesange var der jul …

Stor hyldest til Anna-Mette og Karen Marie i Dagmar Bio

Inden anden del af Julekoncerten med Jesper Lundgaard, benyttede formanden for Dagmar Bio, Jens Udbye, tiden til sige lidt om Dagmar Bio´s to koncertarrangører:
Siden 2010 har de to gæve piger Anna-Mette Fjord Kristensen og Karen Marie Gaardsvig arrangeret koncerter og andet i Dagmar Bio.
Det som burde være umuligt er lykkedes. I har arrangeret 76 koncerter på de år. Og det er med toppen af poppen, alle de kendte – det er fuldstændigt vildt.
Den ene succes har afløst den anden – FANTASTISK, alt er altid planlagt perfekt, I er bare gode.
Anna-Mette er jo den helt store bookingmester. Du har trykket mange bookingfirmaer og kunstnere på maven, og du får en aftale i hus. Jeg ved ikke hvordan du gør, jeg tror din stemme smiler i telefonen, og at bogstverne danser i de mails du skriver. Du fanger dem Anna-Mette – på den gode måde.
Erik Clausen har udtalt: Anna-Mette kan få mig til alt, om jeg så skal pudse alle vinduerne i hendes hus, så gør jeg det.
I yder begge to et fantastisk stykke arbejde for Dagmar Bio.
Tusind tak for jeres engagement i Dagmar Bio.

Kvittede smøgerne

Modtaget fra Brandebladet
Torsdag d. 13. december skulle Dagli’Brugsen i Sdr. Felding have modtaget 3 kasser cigaretter, men ved aflæsningen, som foregik torsdag aften mellem kl. 20 – 21, manglede den ene kasse.
Videoovervågningen fra læsningen viser alle tre kasser blive læsset ombord i bilen, der kom fra det odenseanske fragtfirma Nagel Liller A/S, men om kassen med cigaretter til en samlet værdi af ca. 17.500 kr. er forsvundet, mens bilen har stået uden opsyn i Sdr. Felding, eller tyveriet er sket tidligere på turen, ved politiet ikke med sikkerhed.

Så er den nye uddeler til Daglig`Brugsen i Sdr. Felding fundet

Mads Ramskov Hansen foran Bøvlingbjerg Dagli`Brugs

Pressemeddelelse 
Sønder Felding Brugsforening har pr. 1/2-2019 ansat ny uddeler i Dagli’Brugsen Sønder Felding. Valget faldt på Mads Ramskov Hansen.
Mads Ramskov Hansen er 43 år og kommer fra en stilling som uddeler i Dagli’Brugsen Bøvlingbjerg. Mads Ramskov Hansen er bosat i Videbæk, hvor han bor med sin familie.
”Med ansættelsen af Mads, mener vi i bestyrelsen for Sønder Felding Brugsforening, at vi har fundet den helt rigtige mand til føre vores nye butik ind i fremtiden”, siger formand Lars Christian Svane.
”Mads har arbejdet det meste af sit liv i COOP. Han har i sin karriere været ansat i Dagli’Brugsen, SuperBrugsen, Kvickly og Fakta, og har også erfaring fra andre brancher. Med sin store erfaring vil Mads tilføre os de rette kompetencer til, i samarbejde med bestyrelsen, at sikre en fortsat god udvikling i vores butik. Vi ser med forventning frem til samarbejdet med Mads Ramskov Hansen”.