Monthly Archives: januar 2019

Husk det er på lørdag der er højskoledag i Det Legende Hus

Til SdrFelding.dk udtaler formanden for Kulturforeningen:
Kom til en spændende højskoledag, hvor du kan møde tidligere udenrigsminister og tidligere formand for SF, Villy Søvndag holde fordrag om formiddagen, og høre et Keltisk Ballade Band om eftermiddagen.
Vi har en pæn flok tilmeldte, men der kan sagtens være flere, og vi har fået lov til at bestille ekstra smørrebrød så sent som på fredag.
Det vil glæde os meget, hvis der kommer en 10-20 stykker mere.

 

Afskedsreception for Martin Iversen – uddeler i Dagli’Brugsen Sdr. Felding gennem 8½ år.

Over 150 medlemmer og kunder var i dag onsdag d. 30/1-2019 mødt op for at sige farvel til Martin Iversen, som efter 8½ års ansættelse som uddeler i Sønder Felding Brugsforening har valgt at skifte job. De fremmødte gjorde deres bedste for at fylde de nybyggede butikslokaler i Dagli’Brugsen Sønder Felding op.
Der var efter Martin Iversens ønske tale om en uformel reception i butikken, hvor de fremmødte blev trakteret med forfriskninger fra butikken. Formanden for Sønder Felding Brugsforening overrakte på bestyrelsens vegne en lille gave til Martin. I forbindelse med gaveoverrækkelsen, holdt formanden  ……

Det går fremad med klargøring af de to nye hytter på campingpladsen

Fantastisk stemning i Dagmar Bio til VM håndboldfinale

 

Fra Dagmar Bio:
‘Tusinde tak til alle der gang på gang bakker os op når vi får en idé. Kun når DU bakker op, er det muligt, at give de sjove/skæve ideer liv. I Dagmar Bio er der ikke langt fra tanke til handling, da vi ved vores fantastiske lokalområde bakker op. Det mærkede vi igen, igen, igen i aften hvor omkring 90 lokale så Danmark vinde håndbold VM. Af hjertet tak!’
Se flere billeder

Kom i Dagmar Bio idag og se håndboldfinalen

Dagmar Bio åbner op kl. 17 Og indtil videre er der ca. 90 der har takket ja til en gratis billet.
Og der er stadig plads for interessede. I kan melde jer på ved at klikke ind på Dagmar Bio´s Facebookside

50 års jubilæum og åbent hus i Billardklubben

Meget flot og hyggeligt åbent hus arrangement i Billardklubben igår. Og som det ses på billedet til venstre var der et vældigt og lækkert ta selv bord, og dertil rigelig med drikkevarer.
Sdr. Felding Billarklub har 62 medlemmer, og en del af dem har været med siden midten af 1970-erne.
Bestyrelsen regner med at der var op mod 100 besøgende i løbet af eftermiddagen
På billedet til højre ses klubbens bestyrelse, som består af fra venstre: Flemmin Jensen, Kurt Eeg Jensen, Henning Knudsen, Allan Ramsing og Kim Bülow.
Se flere billeder

“Larsens bedste” ved Peter & De Andre Kopier i Dagmar Bio

Foto: Egon Hye
Woooow… ‘hvem slog hvem omkuld??’ er der måske nogle der tænker her dagen derpå! Var det publikum der slog benene væk under Peter & De Andre Kopier, eller var det bandet der slog benene væk under publikum. Et eller andet skete der i hvert fald i den ellers fredelige biografsal kl. lidt over 20 fredag aften… ja, man kan vel nærmest sige det slog gnister, så høj var stemningen. Folk sang højt og bragende godt, og i begejstring stod de fleste op meget af tiden. Men Peter & De Andre Kopier gav også publikum nøjagtig det de kom for at høre: ene fede Kim Larsen numre. Bandet var omkring både de bløde, de stille, de hårde, de bragende og de larmende numre. Whaaaat a party!!
Se mange flere billeder

Nyt flot neonskilt på Dagmar Bio

Idag torsdag kom der et nyt neonskilt op på indgangen til Dagmar Bio, og skiltet er en tro kopi af det gamle neonskilt som hang over indgangen til det daværende Dagmar Bio, indtil lukningen af  biografen i midten af 1980-erne.
Det nye skilt er betalt fra en donation fra Herning Folkeblads kulturpris uddeling i 2018 på 25.000 Kr. Det er skiltegården i Snejbjerg der har stået for fremstillingen af skiltet. Skiltet forneden på billedet, skal nu, iflg. Jens Udbye, flyttes ned på den anden side af Dagmar Bio, ud mod åen.

 

Reception for Martin

Sdr. Felding Brugsforenings bestyrelse byder indenfor i Dagli`Brugsen til en kop kaffe eller et glas vin, til en uformel reception for Martin Iversen.
Og det er onsdag d. 30. januar kl. 16-18
Alle er velkomme til at kigge forbi og sige farvel til Martin.
Vi ses lokalt i din butik, slutter bestyrelsens invitation.

Gave fra Byfestudvalget til Engholms Venner ved jubilæumsfest

Indsendt af Dorthe Viborg fra Byfestudvalget
Vi har i byfestudvalget valgt at fordoble beløbet til Engholm, hvor vi de andre år har givet 5.000 kr. til et musikarrangement, har vi  nu afsluttet byfest arbejdet med at give dem 10.000 kr. Og de faldt i rigtig godt jord og med stor klapsalve, så det er vi glade for. Ved overrækkelse af beløbet i lørdags, fortalte vi Engholms venner at det er fantastisk at de har så mange engagerede frivillige og dette til meget stor glæde for beboerne, så stor respektfyldt tillykke med deres jubilæum.
Byfest i Sdr. Felding stopper af 2 årsager …..