Monthly Archives: maj 2019

HUSH på efterårstour, også til Dagmar Bio

Og det er onsdag d. 13. november 2019 kl. 20, og der er stadig billetter at få.
I 2018 udgav HUSH comeback-albummet SAND og vendte dermed stærkt tilbage efter en længere pause. Siden har de spillet flere udsolgte turnéer og optrådte senest i glitrende koncertsale på “Symfonisk Tour” akkompagneret af Danmarks Underholdningsorkester.

Nu får du chancen for at opleve HUSH tæt på i et helt unikt set up, når de til efteråret turnerer som trio med den legendariske guitarist …..

Vild med vilje, lad græsplænen gro

  

Med Vild Med Vilje kan vi alle bidrage til indsatsen for biodiversiteten ved at gøre naturen rigere og vildere helt lokalt.
Læs mere om Vild med vilje her

Lokale sponsorer bag indkøb af vandkøler på lilleskolen

Modtaget fra Mette Lomholt
Vandkøleren var et ønske fra eleverne på skolen.  De større elever har allerede en’ som bliver brugt flittigt, og nu er det fantastisk at kunne tilbyde de mindste klasser 0-3klasse dejligt frisk vand til deres drikkedunke. Vi har allerede fornemmelsen af, at nogle af børnene får drukket lige lidt mere vand end de gjorde før. Nu bliver der faktisk drukket vand istedet for flasken stadigt er helt fuld når eleven kommer hjem fra skole.
Vandkøleren til lilleskolen er sponsoreret af:
– Aaskov VVS v. Danjel
– ProEltek i Sdr Felding.
– Anna & Poul Lomholt
Alt dette ville aldrig have kunnet lade sig gøre, hvis ikke vi i Sdr Felding havde nogle lokale erhvervsfolk og private som ønsker at sponsorerer til vores bys skole, vores bys børn! Vi er generelt utroligt glade for, at de lokale bakker SÅ godt op, og møder os med nysgerrighed og ofte åbne muligheder for samarbejde, når vi fra fællesbestyrelsen henvender os til dem.

Ja ja, kan vi komme til at holde tættere på indgangen til Brugsen

Pænt fremmøde til Lokalrådets Årsmøde

Og det blev en rigtig god aften med oplæg og debat, hvor alle de tilstedeværende deltog.
I beretningen kom formanden Mogens Nielsen ind på at lokalrådets fornemmeste opgave er at være et samlingssted, hvor repræsentanter for foreninger, institutioner, landbrug og kommunen m.fl. mødes og orienterer hinanden om hvad der sker i Sdr. Felding området. Læs hele beretningen under her.
Der var også indlæg fra 3 foreninger og 2 udvalg. Carita Jensen fra Borgerforeningen fortalte om deres arbejde med div. arrangementer i byen, og at de med formanden Dorthe Viborg i spidsen bruger en del kræfter på den kommende byforskønnelsesplan, hvor borgerforeningen har afsat……..

Trafikuheld i Herning, involverede Sdr. Felding borger

Modtaget fra Brandebladet
En kvinde fra Sdr. Felding blev tirsdag kl. 13.25 uforvarende part i et færdselsuheld i krydset Vardevej/Kaj Zartows Vej ud for Messecenter Herning. Her kørte en 60-årig kvindelig bilist fra Snejbjerg ifølge politiets oplysninger ind i krydset for rødt, hvorved hun ramte den jævnaldrende kvindelige medtrafikants bil.
Sammenstødet medførte udelukkende materiel skade på de to køretøjer.

Genbrugsforretning i Bredgade 20 Sdr. Felding

Skrevet af Grethe Kamstrup
I 2001 henvendte Kirkens Korshær sig til Erik Henriksen i Sdr. Felding, om der var interesse for, at lave en Genbrugsforretning i Sdr. Felding, da der var et ledigt butikslokale, hvor der før havde været en tøjbutik.
Der blev nedsat et udvalg som bestod af fem medlemmer. En af dem var Erik Henriksen, som blev formand og var det i de næste 15 år. Det har været 15 dejlige år udtaler han, og han har været glad for, at være med alle årene.
Det er utroligt flot så mange frivillige …….

Lokalrådet holder sit Årsmøde på onsdag kl. 19.30 i Dagmar Bio

På mødet vil man kunne høre om lokalrådets arbejde i det forløbne år og hvilke ting der fortsat vil blive arbejdet med i indeværende år.
Der vil også være oplæg fra repræsentanter fra Borgerforeningen, Handels- og Håndværkerforeningen og Hallen om deres arbejde og udfordringer, ligesom der der vil være nyt om den måske kommende Nationalpark Skjern Å.
Også planerne for den den længe vedtagne, men ikke igangsatte centerbyplan, hvor især “Brugsens have” er en central del af, vil der blive fortalt om.
Alle er velkomne til årsmødet.

Utilfreds taxakunde slog til

Det kom torsdag aften kort før midnat til håndgemæng, da en taxakunde gav udtryk for sin utilfredshed på særdeles håndgribelig vis. Passageren, en 34-årig mand fra Sdr. Felding, tildelte ifølge politiets døgnrapport taxachaufføren flere slag i ansigtet med både knyttet og flad hånd, og da en tilkaldt politipatrulje nåede frem til stedet, fortsatte den utilfredse mand med at overfuse dem.
Han blev derfor taget med på politistationen i Herning for at sove rusen ud og løsladt igen nogle timer senere med en sigtelse for vold hængende over hovedet.

Hurtig formiddagstyv

I løbet af halvanden time har der torsdag formiddag været indbrud i en villa på Kastanjevej i Sdr. Felding. Tyven har imidlertid haft let spil: Vedkommende har skaffet sig adgang til huset via en uaflåst dør. Fra stedet er der stjålet en sort læderpung indeholdende kørekort og andre personlige papirer til en samlet værdi af ca. 350 kr. Tyveriet skete i tidsrummet mellem kl. 10 – 11.30.