Monthly Archives: juni 2019

Nye tiltag i parken og ved åen i Sdr. Felding

Ved åen er der kommet ramper op til lystfiskere, og til kanofolk med flere er der kommet shelters op i parken bagved campingpladsen.
Det er Herning Kommune der står bag projektet, som bliver udført af vores lokale entreprenør JPK.

Flot vejr og dejlig Skt. Hansfest i Sdr. Felding

Skt. Hansfesten startede sædvanen tro med fodbold, hvor Sønderlandet spillede mod Nørrelandet. Og det gjorde de rigtig godt, der blev kæmpet og svedt og slutresultatet var 5-2 til Sønderlandet.
Derefter var der mulighed for snobrødsbagning og fakkeltog fra Engholm til Skt. Hansfesten på det gamle Stadion.
Kl. 20 sang vi Skt. Hans sangen, og Dorthe Viborg præsenterede de tre lokale Team Rynkeby- ……

Stort fremmøde ved Engholms Venners sommerfest

Skrevet af Grethe Kamstrup
Fredag den 21 juni 2019 blev der på Engholm Centret afholdt den årlige sommerfest, som
formand for Engholms Venner, Lis Birkebæk var med til at arrangere og der var tilmeldt ca 100 personer.
Lis udtaler: vi var så heldige, at få et sponsorrat fra Finns Humørlegat, som blev brugt til et musikalsk indslag.
Klods Hans stod for anretningen, det var en ….

Rejsegilde for udvidelse på Fjernvarmeværket

Fredag eftermiddag blev der afholdt rejsegilde og åbent hus på Sdr. Felding Varmeværk, hvor der blev serveret pølser og øl.
Den nye bygning som er på knap 300 m2 skal bruges til et nyt renseanlæg for det spildevand der kommer ved især rensning af røgen fra forbrændningen. Dertil er kommer der også bad og toilet til de ansatte plus et værkførerkontor og et stort isoleret værksted, med stor portindgang.
Der er tre fuldtidsansatte på ….

Mandagsklub har holdt afslutning og starter igen til september

Modtaget fra Nete Grønbæk
En hilsen fra vores mandagsklub , vi har lige holdt afslutning og starter op igen mandag d. 2. september kl. lidt i 14 .
Vi kører mandag i lige uger og spiller alle former for spil. Der er også plads til whist hvis det har interesse.
Vi kan være flere, hvis nogen har lyst at være sammen med os.
Det koster kr 25,00 pr gang , og så er der også kage m.m og kaffe. Og ingen tilmelding , kom bare.
På gensyn Tove og Nete

Bilist ramte knallert

Onsdag eftermiddag kl. 17.25 skete der et færdselsuheld i krydset Torvegade/Vardevej i Sdr. Felding.
En 52-årig lokal mand kom kørende ad Torvegade i sin bil, men da han svingede ud på Vardevej, overså han en 60-årig mandlig knallertkører ligeledes fra Sdr. Felding, som han derfor påkørte.
Ifølge politiets oplysninger skete der ingen personskade ved uheldet, men den 52-årige bilist vil blive sigtet for ikke at have overholdt sin ubetingede vigepligt, hvilket normalt medfører en betinget frakendelse af kørekortet

Danske Seniorer i Sdr. Felding har fået ny fane

Ved en ceremoni i Herning i anledning af Dannebrogs 800 års fødselsdag, fik Danske Seniorer i Sdr. Felding, overrakt en ny fane som erstatning for den gamle fane, det er Danmarks Samfundet som står for uddeling af nye faner, hvor også tre andre organisationer fik en ny fane.
Og det var repræsentanter for DK Seniorer i Sdr. Felding,  der tog imod fanen og formanden Holger Madsen slog et af tre søm i fanen. Den nye fane er betydelig lettere end den gamle oplyser Holger Madsen.
Se flere billeder

Afskedsgudstjenester af Orla og afskedssammenkomst for Orla og Ester

Orla, Britt og Ester Villekjær

Indlæg af Grethe Kamstrup
I går den 16/6 2019. holdt Orla Villekjær sin afskedsprædiken i Sdr. Felding Kirke kl. o9.30 og i Troldhede Kirke kl. 11.00. Efterfølgende var menighedsrådene for Sdr. Feldings og Troldhede vært ved en afskedssammenkomst for Præsteparret Ester og Orla Villekjær.
Der var rigtig mange der havde lyst til, at tage afsked med parret, og der var mange ….

Team Rynkeby kommer forbi Sdr. Felding d. 29. juni

Casper, Bruno og Danjel

Indlæg af Dorthe Viborg Sdr. Felding Borgerforening
Juuubbbbiiii 🙂 Vi kan endelig fortælle at Team Rynkeby kommer igennem Sdr. Felding lørdag d. 29. juni ca. kl. 09.45. De 3 Lokale mandfolk på billedet skal cykle Team Rynkeby og har sørget for at Team Rynkeby stopper kort, fordi vi har valgt at samle penge ind til at støtte Børnecancerfonden via Team Rynkebys. Alle pengene går ubeskåret til Børnecancerfonden ♥

kl. 09.00 – 10.00 sælger vi Rundstykker med smør og ost incl. kaffe eller te pris 35 kr. en bitter hertil 15 kr. alle penge går ubeskåret til Børnecancerfonden ❤️
Læs mere

Billede af kirken bygget i legoklodser

Caspar Bennedsen og Anne Marie Jensen

I onsdags blev der overdraget en gave til Sognehuset. Caspar Bennedsen fra Brick Works har bygget et billede af Sdr. Felding Kirke i Lego klodser. Billedet er 1 x 1 meter inklusiv ramme. Der er brugt cirka 18.000 legoklodser, og det vejer mellem 15 og 20 kg. Der er brugt cirka en uges arbejde på at bygge billedet.
Brick Works designer og bygger alt i Lego, og Orla Villekjær har i nogle år talt med Caspar om, at det kunne være flot med et Lego billede af kirken.
Billedet blev modtaget af formanden for menighedsrådet, Anne Marie Jensen, og det er planen, at vi skal nå at hænge det op inden Orlas afskedsgudstjeneste på søndag. Efter afskedsgudstjenesten er menighedsrådet vært ved en kop kaffe i Sognehuset inden frokosten i Troldhede. Så er vil være rig mulighed for at beundre billedet.