Den gamle Nordea bygning, bliver omdannet til 2 lejligheder

Bygningen har stået tom en del år, og det har krævet en ændring af lokalplanen for at få lov til at ombygge til beboelse.
Det er Henrik Hammelsvang fra Videbæk, der også er indehaver af firmaet “lilletræ.dk”, der for et års tid siden købte bygningen. Og nu med den ændrede lokalplan har han kunne gå igang med ombygningen. Der bliver indrettet to lejligheder på henholdsvis 86 og 106 m2, og som det ses på billederne er der lagt en god …

isolering i gulvet, med gulvvarme og beton ovenpå.
Til sommer regner Henrik med at ombygningen er færdig, og de to lejligheder så kan lejes ud. Indtil videre er det entreprenør JPK og Aaskov vvs der har stået for arbejdet. Det er meningen er vejen foran ud mod Torvegade skal omdannes til have for de to lejligheder, men lige hvordan og hvornår er ikke helt på plads.