Var rambuktyv i Skarrild og kørte råddent i Sdr. Felding

Politirapport modtaget fra Brandebladet
Kort før midnat natten til lørdag blev Min Købmand på Hovedgaden i Skarrild udsat for et rambuktyveri.
På butikkens videoovervågning kan man kl. 23.23 se en bil blive bakket ind i skydedørene i butikkens indgangsparti, hvorefter en maskeret mand løber ind i butikken og bryder spiritusskabet op. Efter at have forsynet sig fra skabet, kører han fra stedet igen.
Det var imidlertid ikke sidste gang, politiet stødte …

på manden i weekendens løb. Lørdag kl. 14.43 svingede den samme, meget karakteristiske bil med høj fart ind på F24-tanken på Vardevej i Sdr. Felding. Da en ekspedient påtalte den lettere hasarderede kørsel, fik det føreren til at springe ud af bilen og true med en kniv med en bladlængde på ca. 10 cm., men den pågældende nåede at forsvinde fra stedet, inden politiet nåede frem.
Flugten fik en ende kl. 02.20, da politiet opsøgte bilens ejer, en 23-årig mand fra Herning-området, på hans bopæl. Manden erkendte både rambuktyveriet og truslerne, men han undgik en fremstilling i retten og blev i stedet løsladt igen efter endt afhøring.