Nyt skab til hjertestarteren på Dagli`Brugsens væg

Fra Dorthe Viborgs indlæg på Borgerforeningens Facebook-side
Af hjertet ❤ Kæmpe stort tak til Anna og Poul Lomholt for donation på 10.500 kr. 🙏
Byens Borger/Borgerforeningens hjertestarter, som hænger for enden af Daglig Brugsen, var i brug søndag og straks efter blev den serviceret og meldt klar til brug.
Den faste Servicetekniker, gjorde os opmærksom på, at der skal et nyt skab til, fordi varmen ikke længere kunne virke i det gamle skab og samtidig gøre den mere synlig. Hjertestarteren har brug for et varmt …

tørt skab for at batteriet kan holde sig ladet op. Udover et nyt skab, var det også et stort ønske, at få et skilt op på hjørnet, for at vise hvor den hænger. Vi har undersøgt om den kunne hænge nærmere indgangen til Brugsen, men strøm til den fungere pt. bedst hvor den hænger. Det nye skab, har også lys i om aftenen, plus en alarm når den åbnes.
Udgiften ialt 10.500 kr. som skulle betales af Borgerforeningen. Anna og Poul´s søn Rene som sidder i Borgerforeningen, sagde til Dorthe Viborg, du kan foreligge sagen for mine forældre, tror de kunne være interesseret i at støtte netop dette projekt.
Vi fik en god snak og allerede dagen efter ringede Poul til os og informerede at Anna og han meget gerne ville donere de 10.500 kr. Vi er så taknemlige for Anna og Poul´s samfunds sind og støtte. 🙏🙏🙏