Nye broer ved naturperlen Svanholm Sø

Og det Knudmoseskolens skovhold, der i samarbejde med Herning kommunes driftsafdeling har været i gang med at forny to af broerne, så det er muligt fortsat at kunne gå rundt om søen uden at få våde sko.
Svend Erik Blaabjerg der er driftsleder for kommunens grønne områder, kalder det et fantastisk samarbejde på tværs af flere forvaltninger og Knudmoseskolen, der er en skole for unge med en bred palet af udfordringer.
Svanholm Sø er en gammel brunkuls sø, og er …

faktisk meget dyb. Det meste af søen og arealet omkring den er ejet af kommunen, som også har fået bygget 3 shelters, en servicebygning med toileter mm. Og inde i skovkanten er der lavet en skovlegeplads. I en stor del af året og især i weekenderne kommer der mange besøgende og ikke mindst familier med børn.
Læs meget mere i Herning Folkeblad