Sidste spille runde i billard-turneringen blev så afsluttet i denne uge

Her blev de sidste 3 hold blev færdige og hvilken afslutning det blev til 3 sejre lig med 6 point.
Hold 2 spillede hjemme mod Skarrild og vandt med 6 – 2. Carsten Tværmose vandt med 12,00 i snit, Ernst Pedersen vandt med 9,09 i snit, Brian Fanø vandt med 10,34 i snit og Carsten Yde Jensen tabte med 8,83 i snit. Og dermed blev 2 holdet nummer 2 i deres kreds og det må man sige er tilfreds stillende.
Hold 3 spillede hjemme mod topholdet fra Borris og de blev sendt hjem med et nederlag på 8 – 0. Flemming Jensen vandt med 6,66 i snit, Anders Andersen vandt med 5,55 i snit, Rene Kjær vandt med 6,89 i snit og Mogens Førrisdahl vandt med 3,17 i snit og dermed slutter hold 3 på 2 pladsen i deres kreds, også et meget tilfredsstillende resultat.
Hold 4 spillede ude mod Sdr. Omme og de vandt med 6 – 2. Morten Olsen vandt med 5,26 i snit, Palle Boygård vandt med 6,66 i snit, Poul Thomsen vandt uden kamp og Kim Bulow tabte med 4,72 i snit. og dermed slutter holdet på 5 pladsen i deres kreds og det må siges at være OK eftersom de rykkede op sidste år.
Dette var så sidste indberetning for i vinter fra Billard klubben. Ses igen til næste år med en masser resultater fra klubben, og hvis der skulle være nogen som skulle få lyst til at kikke forbi er de altid velkommen for at se hvad der sker i klubben.
Henning Knudsen
Sdr. Felding Billard Klub