Digital generalforsamling i Sønder Felding Brugsforening

Indlæg fra Lars Svane, formand for Brugsen
Sønder Felding Brugsforening afholder d. 21. april, 2021 kl. 18:30 den årlige generalforsamling. Grundet Covid-19 ser bestyrelsen sig nødsaget til at afholde generalforsamlingen digitalt. I år har det ikke været muligt at få udsættelse med indsendelse af regnskab til Erhversstyrelsen. Heldigvis fik vi på sidste års generalforsamling vedtaget …

en vedtægtsændring, som tager højde for en sådan situation. Bestyrelsen har valgt at afholde en generalforsamling, som er rent digital (online), da der hersker en hvis usikkerhed om, hvor mange vi må samles d. 21. april. Den officielle indkaldelse med information om tilmeldingsmuligheder m.v. kan downloades her

Bestyrelsen håber, at rigtigt mange medlemmer vil tilmelde sig generalforsamlingen på trods af den måde, den afholdes på. Bestyrelsen er klar over, at det kan give nogle medlemmer udfordringer, at det foregår digital. Vi håber på forståelse for den aktuelle situation og vil gøre, hvad vi kan for at hjælpe de medlemmer, som ønsker at deltage. Det kan anbefales, at du installerer og afprøver COOP app’en inden generalforsamlingen. Der vil i ugerne inden generalforsamlingen komme remindere i app og på sms-tjenesten.