Oplev når Hakkehuset opfører ”Livets Vand”

Og det er torsdag d. 17. juni kl. 16.00 ved Sdr. Felding Camping og Hytteby – fri entré.
Store og små inviteres til at bruge alle sanser, når de oplever fortællingen om Livets Vand. Syv arketyper ankommer på sceniske flåder til Sdr. Felding, på deres rejse mod havet hvor de medbringer flasker med Livets Vand, som giver håb og drømme til folk de møder undervejs. Publikum oplever heste og artister bruge naturens muligheder, når de optræder og opfører …

musik og dans i området omkring Camping og Hyttebyen.

En del af Visioner fra Vandkanten
Performere og musikere fra Hakkehuset optræder med forestillingen Livets Vand, maskeperformance og musik, når de leder an på ruten langs Skjern Å og Storå, mens de sejler fra sted til sted på sceniske flåder. Teatret Kimbri står i spidsen for optræden med heste og hestevogns kørsel på landevejene hele vejen til Vendsyssel. Mange lokale kræfter som børnehaver, skoler, kor, lokale teatre, samt foreninger og frivillige kommer til at medvirke til oplevelserne undervejs.
Visionen er at skabe smukke begivenheder i lokalsamfund med et fællesskab omkring kunst og kultur, og at dokumentere, hvordan de mange gode kulturkræfter er med til at skabe kulturelle fællesskaber i lokalsamfundene. Langt de fleste optrædener er bygget op omkring kulturmøder eller “byttehandler”, hvor de lokale inviteres med som medaktører i forestillingen, laver fællesspisning, åbner deres haver mm. Parader ført an af heste og musikanter opføres udvalgte steder i fællesskab med lokale arrangører.
Læs mere om Hakkehuset