Teatertrup kom sejlende til byen

Det var en teatergruppe fra Hakkehuset i Silkeborg, der kom sejlende til Sdr. Felding, hvor de medbragte “Livets vand”, som giver håb og drømme til de folk de møder undervejs. Det var et meget underholdende teaterstykke de opførte i den gamle park bagved campingpladsen. I en af scenerne blev flere af gæsterne inddraget i forestillingen. Det var et lidt anderledes teater, hvor skuespillerne kom fra Marokko, Letland, Frankrig og Danmark, og udviste en stor og medrivende glæde ved deres optræden. Også teatret Kimbri medvirkede med …

flot optræden af hest og rytter. Mere end 100 havde på trods af varmen fundet vej til parken, med det flotte teater. Og for de fleste var det muligt at overværer forestillingen i skygge under træerne.
For undertegnede var det et virkelig flot, godt og medrivende teater og godt spillet, dejligt at de lagde turen forbi Sdr. Felding – tak for det👍

I teatergruppen er de i alt 14, heraf 8 som skuespillere. De bliver støttet af Region Midtjylland, flere kommuner, bl.a. Herning Kommune og div. fonde. Og lokalt havde campingpladsen sponsoret hytter og pladser til deres campingvogne i 2 dage, flot gestus.