Team Rynkeby Midt-Vest startede i dag på Tour De Danmark

Leon Jeppesen

Tekst og billeder modtaget fra Grethe Kamstrup
I dag var parkeringspladsen ved Det Legende Hus, rammen om at modtage Team Rynkeby og sende dem på Børnecancer tur. Sdr. Felding cykelklub stod for det store arrangement med kaffe rundstykker og alle var velkommen for at være med til at sende rytterne afsted, og der var mange, som mødte op for at være med til at sende Team Rynkeby Midt-Vest afsted.
Det var en lidt kølig morgen, men dog tørvejr.
Leon Jeppesen bød velkommen til alle, og takkede for de mange der var mødt op, ligesom han takkede Sdr. Felding by, Sdr. Felding cykelklub, Inga og Diana, Handelsbanken, bageren, Åskov VVS og Brick Works for støtten til denne afgang for Team Rynkeby Midt-West (TRMV)
Da sæson 2020 var hårdt ramt af corona, var de sikker på ….

at 2021 ville blive året, hvor de skulle cykle til Paris. Så da meldingen kom i maj om at det heller ikke i år blev Paris, var det en svær skuffelse der lige skulle lige synkes. Men efter relativ kort tid var mange allerede videre og helt indstillet på at fuldføre en kanon tur i det danske.
Og det var klart nemmere i år, da vi havde erfaringen fra 2020. Men coronaen gav stadig udfordringer, vi måtte løbende justere planlægningen, men nu står vi i Sdr. Felding og er helt klar. Leon håbede at i man nær fremtid kunne se frem til at trille ind på løvernes plads i Paris sammen med 2000 andre cykeltosser, en tanke man kan helt gåsehud mente han.
I år er helt specielt på mange måder, det er Bruno Knudsen Jensen, Danjel Eriksen og hans egen sidste tur i spidsen for Team Rynkeby Midt-Vest. Næste år vil Berith og Anders bringe holdet til Paris håbede han. Han ønskede dem tillykke med titlen som kaptajner for TRMV. Der er også kommet ny landschef i Danmark – Jesper Bjerg Ceo, Carl Erik Dalbølge takker af efter mange år, her overtager Jørn Jepsen.
I år er der også en milepæl for en person som har været en stor del af TRMV, nemlig Anny Overgård, som kører sit 10 løb i år Hun har også været PR ansvarlig i flere år. Tak for indsatsen og tillykke med 10-års jubilæum.
I de tre år Leon har været med, er han glad for den store hjælp han har været med til at gøre for børn med kræft og lungesygdom, vi forsætter til der ikke er børn der dør af de sygdomme. Der er et stort venskab og fællesskab mellem rytterne
Han fortalte også at han har mødt den mest inspirerende rytter Belinda, der er ramt af kræft, hun er den sejeste lille menneskeperson han kender, altid med et smil selv på de hårde dage. Det bliver ikke Paris i år, men han er sikker på at hun får set sit Eiffeltårn næste år på cyklen Alfred. Han glæder sig til at cykle deres Danmarks tur sammen med hende og alle de andre skønne ryttere. Til slut takkede han Bruno, Danjel og Casper og udtalte: Der findes ikke bedre drenge at køre TRMV med, engang i fremtiden tager vi hele turen til Paris. Leon sluttede af med at ønske TRMV et helt fantastisk 2021 .
Team Rynkeby kører i dag mod Sønderjylland.
Line Rønde Timm begyndte sin tale med at takke for den hjælp de fik da de mistede deres Lærke og takker for igen at få lov at tale for Team Rynkeby.
Den 6. januar 2015 var Lærke til scanning på Herning sygehus, fordi hun skelede, så de tænkte at det var nok en nerve. Mormor tog med lærke, mens Line var på skoleophold i Odense. Efter lidt tid får mormoren at vide de skal have en scanning senere på dagen, og derefter en besked om at begge forældre skulle komme til Herning, før der blev fortalt mere.
Lærke skal til Skejby for de havde fået besked om at hun havde kræft og der ville de fortælle at der var en diffus hjernetumor på hjernestammen.
Beretningen fra Line er fra dagbøgerne fra den 3. juli og til den 10. juli. 2015
Det er jo helt ubeskriveligt at miste sit barn til kræft, derfor er det så vigtigt at der bliver kørt/samlet penge ind til Børnecancer fonden.
Syv måneder efter den første scanning den 6 august, mister familien Rønde Timm deres lille Lærke.
Lærke fik to legater på 5.000 fra Team Rynkeby blev brugt til en ny cykel, som hun nåede at cykle 50 km på. Det næste legat fik Lærke du hun kom hjem som terminal patient.
Derfor er det så vigtigt med Team Rynkebys børnecancer cykelture og tak til alle rytterne for deres stor indsats.

Der blev sendt 54 cykelryttere afsted sammen med 14 servicefolk. Ruten i dag går til Tønder, og de næste dage rundt på Fyn og op til Skejby i Aarhus. Turen slutter på onsdag ved Skarrild Hus.