En solstrålehistorie om hjælpsomhed i hverdagen her i Sdr.Felding

Bjarne Jensen

Modtaget fra Grethe Kamstrup
I mandags den 26 juli kom min datter Inga på besøg, som var aftalt. Da hun ankom var hendes bil blevet meget varm efter turen fra Vejle. Vi havde ikke nogen ide om hvad der var i vejen .Min mekaniker havde ferielukket , så vi kørte til Vardevejens kiosk som jeg godt vidste var lukket ,men det kunne jo være at der var nogle mennesker der kunne hjælpe. Der gik nogle unge mennesker som var ved at lave noget omkring Vardevejens vaskehal. Jeg spurgte om der var nogen der som kunne hjælpe ….


min datter. Der var lige en frisk mand (Bjarne Jensen) som ville se på det for hende, han vidste noget om biler, så han hjalp hende, det var hun meget taknemlig for.
Her kunne historien havde sluttet ,men de tre mænd var sultne og ville vide hvor de kunne købe noget at spise.
Så var vi igen heldige for ejeren af Diner 151 som som har forretningen på Vardevejen var lige omkring der på det tidspunkt ,hun var ellers lige begyndt på sommerferie. Nu er Vicki som ejeren hedder en super skøn pige da jeg overtalte hende til om hun kunne og ville lave lidt mad til de tre mænd.(Jeg kender Vicki Arbjerg ret godt) og lavede hun nogle lækre burgere til dem. (Tusind tak Vicki)
Det var en skøn hverdags historie som fortjener at blive skrevet her om Sdr.Feldings hjælpsomhed .