Handelsbankens pengeautomat i Sdr. Felding lukkes

I en meddelelse til os der er kunder i Handelsbanken skriver Handelsbanken:
Vi skriver for at fortælle dig, at Nokas har valgt at lukke den pengeautomat, der lå i forbindelse med vores tidligere filial i Sdr. Felding. (Nokas er den virksomhed som står for en række bankers pengeautomater).
Pengeautomaten lukker ned den 24. september.
Dette er en konsekvens af, at vi som samfund bliver mere og mere kontantløse, og at der i dag findes mange andre betalingsløsninger som kort og mobilbetalinger.
Det har i dag ikke været muligt at komme i kontakt med filialdirektør i Kibæk, Lars Kristian Hansen, men ifølge en anden medarbejder, kan Nokas beslutning skyldes at dem der ejer den lukkede bankafdeling i Sdr. Felding ikke mere ønsker pengeautomaten i deres bygning.
Flere jeg har talt med i Sdr. Felding er meget skuffede over beslutningen om lukningen.