Lokale venstreforening skød valgkampen til byrådet igang

Lørdag formiddag kunne man møde venstres lokale byrådskandidat Claus Udbye, sammen med Hernings borgmester Dorte West ved Laksespringvandet i Sdr. Felding.  Der blev budt på kaffe og småkager og Claus Udbye kunne fortælle at han vil arbejde for at få flere unge mennesker til at bosætte sig i byen/området og det er vigtig at vi har noget at byde på, som en god skole og der er boliger og byggegrunde til salg. Det kunne være en god ide´at lave en salgskampagne og måske en salgsdag, hvor der bliver præsenteret hvor der er boliger og grunde til salg, både for unge, men også hvor der evt. kan …

bygges nye boliger til pensionister tæt på bymidten.
En del mennesker kiggede forbi, bl.a. Sdr. Felding Folkedanserforening der havde en lille opvisning på Dagli´Brugsens parkeringsplads.