Gård nedbrændte

Modtaget fra Brandebladet
Så let gik det ikke, som i onsdags, da brandfolkene blev hevet ud af deres senge kl. 00.45 natten til søndag. Denne gang lød meldingen på gårdbrand på Hulmosevej nord for Hoven, og selvom der blev tilkaldt assistance fra flere nabostationer, endte det med, at hele ejendommen nedbrændte.
Da brand- og politifolk nåede frem til brandstedet, traf de en person, som oplyste, at han havde sovet på stedet. Pludselig havde han hørt et …

knald fra loftet, hvor gårdens el-installationer var placeret, og derefter var det gået stærkt. Flammerne have ikke mindst takket være et større oplag af halm lynhurtigt spredt sig, og der var ikke andet for brandfolkene at gøre end at lade den totalt overtændte bygning nedbrænde under opsyn.
Om der skal iværksættes tekniske undersøgelser af brandårsagen er nu op til politiet at afgøre.
Brandfolkene fra Sdr. Felding nåede i øvrigt ikke at få meget nattesøvn: Kl. 8.30 søndag morgen måtte de afsted igen for at efterslukke.