Efterskoleelev befamlet af ældre mand i sportsvogn

Politirapport modtaget fra Brandebladet
En 16-årig pige fra Jelling, der er elev på Sdr. Feldings Efterskole, fik en ubehagelig oplevelse sidst på eftermiddagen søndag, da hun vendte tilbage til efterskolen efter at have været hjemme på weekend.
Kl. 17.45 steg hun af bussen, hvorefter hun blev antastet af en mand i en sort sportsvogn. Til politiet har pigen oplyst, at hun herefter blev befamlet på maven i 5-10 minutter, hvorefter manden sluttede af med at stoppe et stykke slik ned i hendes bh.
Manden beskrives som ca. 75 år og gråhåret, mens bilen var en sort cabriolet med både for og bagsæder.
Politiet har bl.a. sikret slikpapiret, som skal undersøges for dna-spor, men vil også gerne høre fra eventuelle vidner til episoden eller andre, der kan hjælpe dem på sporet af manden i den sorte sportsvogn.