Dorte West gav lokalrådet indblik i byrådsarbejdet

I Sdr. Felding Lokalråd var vi onsdag aften på rådhusbesøg i Herning, hvor Borgmester Dorte West tog imod os i byrådssalen.
Dorte fortalte fortalte om byrådsarbejdet og hvordan tingene er organiseret med politiske udvalg, som f.eks. “Teknik- og Miljø udvalget” og “Social- og Sundhedsudvalget”. Stort set alle dagsorden punkter til byrådsmøderne er på forhånd behandlet i de politiske udvalg. Hun fortalte også at Herning i …

1913 fik købstadsstatus og fik sin første borgmester nemlig Chr. yde. Dorte West er den niende borgmester Herning haft siden 1913.

Efter godt en times tid med et interessant indlæg og spørgsmål i byrådssalen sluttede vi af på Restaurant Jin og havde havde en rigtig hyggelig aften sammen med Dorte og Allan West. Dorte har i omkring 10 år været et aktivt medlem af Sdr. Felding Lokalråd, hvor hun sad som repræsentant for Herning Byråd.
Vi var næsten fuldtallige fra Lokalrådet til arrangementet, med kun et enkelt afbud, og dog var vi ikke nok til at udfylde hele byrådssalen😉
Tusind tak for en spændene aften Dorte