Dennis Refshøj har succes med sit byggefirma

Dennis Refshøf og Sara Rabæk

Refshøj Byg & Montage Aps er en tømrervirksomhed, som blev etableret i foråret 2012, og firmaet drives af Dennis Refshøj Jensen, der har en alsidig baggrund som tømmer, og egentlig havde han tænkt at han efter endt uddannelse, ville undervise på teknisk skole, men det blev altså i stedet opstart af en byggevirksomhed under finanskrisen, som ikke var helt ovre på det tidspunkt.
Igennem årene har firmaet udviklet sig, så der i dag er …

11 ansatte, hvoraf de to er malere. Og tilbud af maleropgaver er et nyt tiltag som blev startet op med ansættelsen af Sara Rabæk 1. juni i år. Det er Sara der styrer maleropgaverne og allerede nu søger de en ekstra malersvend, både fordi der er opgaver nok og fordi Sara går på barselsorlov til december.
Virksomheden har masser af opgaver og alligevel kan de godt mærke en mindre afmatning på markedet, som nok bl.a. skyldes den større leveringstid på nye materialer end der før har været.
Ved større byggeopgaver har Refshøj Byg og Montage faste samarbejdspartnere med murer-, VVS- og elektrikervirksomheder og som Dennis siger, vi har erfaret at hele byggeprocessen forløber mere gnidningsfrit, når vi arbejder med vores faste partnere.
Arbejdsopgaverne er alt fra nybyggeri, ombygning, tilbygning, udskiftning af vinduer og døre, tagudskiftninger og meget mere. Bl.a. kan nævnes at Refshøj Byg og Montage sidste år lavede 28 tagudskiftninger, samt udskiftning af vinduer og døre i 35 huse hos Billund Boligforening.
Både Sara og Dennis fortalte at der et godt arbejdsmiljø i firmaet med stabile medarbejdere, og de ansatte har et godt ry hos kunderne.
Dennis arbejdsdag er mest administrativ på kontoret,  bl.a. med at give tilbud og tage rundt på byggepladserne mm. Dennis har taget en uddannelse som energivejleder, så også her kan han hjælpe kunderne.
Virksomhedens arbejdsområde er mest i Sdr. Omme, Grindsted og Billund, men også i Sdr. Felding har de kunder og de håber at få flere i fremtiden.