Gratister i Dagli’Brugsen

Politirapport modtaget fra Brandebladet
Politiet har nogle ganske udmærkede overvågningsbilleder af et par, som torsdag aften mellem kl. 21.09 og kl. 21.15 stjal ca. 200 dåser Red Bull energidrik fra Dagli’Brugsen på Bredgade i Sdr. Felding.
På billederne ses parret, en mand og en kvinde, på vej ind i butikkens varegård med en kuffert, som de derefter fylder med tyvekoster.
Manden beskrives som 22-28 år, dansk af udseende, 185 – 195 cm høj, alm. af bygning med …

kort, brunt hår. Han var iført en hvid dunjakke, mørke bukser og blå sko med hvid bund.
Hans partner beskrives ligeledes som 22-28 år gammel og dansk af udseende. Hun er 160-165 cm høj og spinkel af bygning med langt, sort hår, der var sat op i en hestehale. Kvinden var iført en lang, sort vinterjakke med pelskrave, grålige joggingbukser og sorte sko med hvid bund.
Kan man bidrage med oplysninger i sagen, kan politiet som altid kontaktes på tlf. 114.