Vellykket Sankt Hans Fest i Sdr. Felding

 


Foto: Egon Hye
Arrangementet startede ud med fodbold kamp Sønderland mod Nørreland, hvor Sønderlandet vandt 4-1. Der var godt med publikum til kampen.
Bålet blev tændt af folk fra fakkel optoget og brændt af. Båltalen i år var ved formand for Borgerforeningen Dorthe Viborg, som slog på at vi skal huske at være rigtigt stolte af vores smukke Sdr. Felding. Få hilst på hinanden og være åbne over for nye tilflyttere, så alle føler sig velkomne. Udover det, kan byen ikke eksistere, hvis ikke alle offer lidt tid til frivilligt arbejde, det så vigtigt at alle bakker op. Det er også vigtigt at rose de frivillige så de ved at folk sætter pris på det ulønnede arbejde de giver byen. Dejligt når forældre tager børn med til f.eks affaldsindsamling, så ved de også hvad det vil sige at hjælpe frivilligt, når de bliver ældre.
Det lokale brandvæsen var tilstede hele aftenen, bl.a. for at rekutere nye lokale brandfolk og de slukkede bålet kl. 22
Der var efterfølgende live musik i teltet og … ca. 150 mennesker havde fundet sin vej ind og nyde lidt i baren og pølse pavillionen
Borgerforeningen og Handels og Håndværker foreningen takker for den store opbakning og glæder sig allerede til næste år.