Forberedelserne til åbning af den nye Dagli´Brugs er i fuld gang

Information fra Uddeleren i Dagli`Brugsen
Så nærmer vi os med hastige skridt vores store åbningsdag d. 18/8-18 kl. 8.00. Vi håber at se rigtig mange af byens kunder og medlemmer til en hyggelig dag. Lige pt. er vi ved at lægge sidste hånd på programmet for åbningen.
I den nye butik er vi i gang med at fylde varer op. Indtil nu har vi modtaget over 20 paller med nye spændende varer, som er blevet fyldt på hylderne. Når vi åbner, kan vi tilbyde et stort udvalg af frugt og grønt, blomster, gaveartikler, ta´selv bake off, frostvarer, vin, specialøl, økologi, glutenfri, laktosefri, vegetarretter, og et udvidet sortiment i mange andre vareområder.
I butikken er der betydeligt mere plads mellem gangene, så der bliver rig mulighed for at studere de nye ….

varer, uden man står i vejen for de andre kunder. Også lageret og personalefaciliteterne har fået et stort løft. Vi får blandt andet et højlager, hvor vi har mulighed for at hejse pallerne ovenpå hinanden, samt at vores køle og frostlager er dobbelt størrelse end det nuværende.
På grund af at vores it systemer skal flyttes, lukker vi to dage. Nemlig d. 16 og 17/8. Vi skal nok sørge for at informere mere om det senere, da det har betydning for postpakker m.m.
Uddeleren og personalet glæder sig meget til at slå dørene op. Det er en stor flot lys og åben butik, som vi er sikre på at byens kunder vil elske.