Åbning af Fremtidens Dagli’Brugs i Sønder Felding

Pressemeddelelse fra Lars Svane                      Fremtidens Dagli’Brugs i Sønder Felding står nu færdig og er klar til indvielsesfest d. 18. august 2018. Efter en byggeperiode på ca. 7 måneder kan Sønder Felding Brugsforening nu indvie sin helt nye butik i Sønder Felding. Butikken har fået en ny placering i Sønder Felding midtby og omfatter et butiksareal på ca. 600 m² plus et lager på ca. 150 m². Dermed er butiksarealet næsten fordoblet i forhold til den gamle butik, og svarer langt bedre til omsætningen på over 20 millioner kr. pr. år.                Sønder Felding Brugsforening er en selvstændig brugsforening og den nye butik finansieres dermed af medlemmerne. Medlemmerne har lånt foreningen over 1.6 millioner kr og derudover er der optaget lån i Brugsforeningernes Låneforening.                                                                                                                    Byggeriet har i alt kostet …

ca. 12½ million kroner og dermed foretages en betydelig investering i fremtiden. Butikken er som en af de første Dagli’Brugser indrettet efter COOPs nyeste koncept for butikker i kæderne Kvickly, SuperBrugsen og Dagli’Brugsen. Kunderne vil kunne foretage deres indkøb af dagligvarer i en moderne butik med fokus på madoplevelser, det lokale og behagelige omgivelser.
Medlemmerne har en stor andel i, at dette projekt er lykkedes. Der er stor loyalitet til butikken fra medlemmernes side i det daglige. De lægger en stor del af deres indkøb lokalt hos os. De har yderligere vist deres engagement i byggeprojektet, ved dels at låne foreningen en del af de nødvendige penge, dels ved de mange input og den store interesse, de har fulgt byggeriet med. Derudover har en række medlemmer bidraget med arbejdskraft til at få løst forskellige opgaver i forbindelse med byggeriet” fortæller formanden for foreningen, Lars Christian Svane.
Den nye butik afleveres til medlemmerne lørdag d. 18. august kl. 8:00. Der er lagt et omfattende program for hele dagen.

Sønder Felding, d. 10-08-2018

Formand, Lars Christian Svane