Den nye bestyrelse laver kæmpe åbningsfest for hele byen

Sdr. Felding hallens bestyrelse har planlagt en kæmpe åbningsfest lørdag d. 6. oktober, hvor de har fået Midt Om Natten, som er et Kim Larsen kopi orkester, til at komme og underholde. Orkesteret spiller alt tilbage fra de bedste Gasolin numre og frem til Kjukken i dag. Billetter kan købes hos Henning Knudsen på tlf. 21 44 26 95 og koster 300 Kr. inkl. spisning og underholdning.
Til SdrFelding.dk udtaler formanden for hallen Henrik Skov Jensen, at de i bestyrelsen synes at de skylder Sdr. Feldings borgere at lave en åbningsfest for at fejre den store haludvidelse der blev færdig for et par år siden. Og hvis festen bliver en succes er det noget bestyrelsen overvejer at gentage i de kommende år.
Festen skal også være en tak for alle de bidrag som Sdr. Feldings borgere har givet til hal-udvidelsen både økonomisk og …

med frivillig arbejdskraft Og ligeså for de store bidrag, mange virksomheder gav ved indsamlingen til haludvidelsen.

Hallens økonomi har i de sidste par år været trængt, men med næsten 100% udlejning af hallen i dagtimerne til skolen, efterskolen og SFGIF m.fl. ser bestyrelsen nu lys mere lyst på fremtiden. Også med udlejning om aftenen og i weekenderne går det fremad, og bestyrelsen håber på endnu mere udlejning til fester og lign. her i de kommende år. Det er Heidi Pool, fra Klods Hans, der i samarbejde med Henning Knudsen, står for udlejningen.

Der arbejdes også på at cafeteriet kan få længere åbningstider og der er nu etableret et fast frivilligt team bestående af Inga Madsen, Inge Lise Pedersen og Helle Nielsen, der står for cafeteriet, og de søger flere frivillige der kan hjælpe med at holde cafeteriet åben.

Udenoms arealet som har ligget hen med store jordbunker, er nu ved at blive jævnet ud. Og der bliver snart også sået græs i arealet, her håber bestyrelsen på at der vil være nogle frivillige der vil hjælpe. På arealet bliver der i disse dage anlagt en cykel/gangsti som skal virke som en sansesti. Ud over dette er der lavet en bålplads og der er opsat et klatrestativ.

Hallens bestyrelse består desuden af: Hans Eghøj, Carita Damsgaard Jensen, René Pedersen, Tatiana Bøndergård og Tonny Dam Jensen.