Den ukronede souldronning – Marie Carmen Koppel

Efter en sommerpause melder Dagmar Bio sig klar med et flot og varieret efterårsprogram. De lyse sommeraftner er ovre, og hyggen rykker indenfor. Første koncert i efterårsprogrammet var planlagt til lørdag aften, hvor Dagmar Bio for første gang havde besøg af Danmarks ukronede soul- og gospeldronning Marie Carmen Koppel og hendes band bestående af trommeslager Marco Diallo, guitarist Dan Rasmussen og pianist Steen Rasmussen. Marie Carmen Koppel indtog rummet med hendes overvældende stemmepragt. Fra første minut var man slet ikke i tvivl om, at hun er en enestående ….     dygtig soulsangerinde med krop og sjæl i sin vokal. Publikum bliver præsenteret for både soul, reggae, gospel og R&B – og for både Carmen Koppels egne numre og for numre, som er skrevet af primært udenlandske kunstnere. Er man til soul og gospel, så sad koncerten lige i øjet! Efter koncerten testede Dagmar Bio for første gang et nyt samarbejde med Restaurant Klods Hans af. Man vil fremover kunne bestille en oste- eller en kage/desserttallerken, som står klar efter koncerten. Det havde omkring 20 publikummer bestilt, og det gav en hyggelig stund efter koncerten, hvor folk kunne hyggesnakke over lækkerierne. Næste koncert i Dagmar Bio er med HUSH, der gæster Sdr. Felding onsdag d. 10. oktober til en for længst udsolgt koncert!