Søndagscaféerne fra Kibæk og Sdr. Felding mødtes igår i Dagmar Bio

Indlæg og foto af Grethe Kamstrup
Leif Jørgensen, som er formand for søndagscaféen og biografklubben, fortalte om Dagmar Bio og vidste med stolthed rundt i hele bygningen. Der var efterfølgende kaffe, hvor det igen var de frivillige der havde bagt brød og småkager. Efter kaffen vidste Leif Jørgensen lidt fra de kommende film, som kommer i Dagmar Bio her i efteråret. De blev også vist gamle reklamer fra mange af de forretninger, der har været i Sdr. Felding og som ikke eksisterede mere.
Formanden for Kibæk Søndagscafé Peder Bjerregård, fortalte, at …. de havde 22 medlemmer og 6 frivillige, hvoraf de 18 var med til Sdr. Felding. Der var i alt 60 personer mødt op, og snakken mellem de to klubber gik godt. Alle var meget glade for at se stedet, og ikke mindst var man imponeret over hvor mange kunstner der havde optrådt i Dagmar Bio. I kælderens backstagerum fik de besøgende fremvist, hvordan mange af de besøgende kunstnerne havde skrevet deres navne mm. på væggene.

De to formænd Leif Jørgensen og Peder Bjerregård sørgede for en rigtig hyggelig eftermiddag.