Uddeleren i Dagli’Brugsen Sønder Felding opsiger sin stilling

Pressemeddelelse udsendt af formand for Brugsen Lars Svane
Uddeler Martin Iversen, Dagli’Brugsen Sønder Felding har meddelt bestyrelsen i Sønder Felding Brugsforening, at han ønsker at opsige sin stilling som uddeler.
”Bestyrelsen blev på sit ordinære bestyrelsesmøde her til aften af vores uddeler gennem 8½ år, Martin Iversen, orienteret om, at han ønsker at fratræde sin stilling af personlige årsager”, siger formand i Sønder Felding Brugsforening, Lars Christian Svane.
”Martin har i de sidste godt 8 år sammen med bestyrelsen stået i spidsen for en fantastisk udvikling, der har ført til en fordobling af omsætningen i butikken og her i august 2018 kulminerede med indvielsen en helt ny dagligvarebutik i centrum af Sønder Felding. Derudover har Martin i samarbejde med …

formand og bestyrelse gjort en stor indsats for at strømline ledelsesstrategien, hvilket har understøttet den driftsmæssige udvikling.”
”Personligt har jeg haft stor glæde af det altid positive samarbejde med Martin. Martin er højt kvalificeret, går til tingene på en positiv og konstruktiv måde og forstår at udnytte samspillet mellem medlemsdelen og driften på bedste måde”, udtaler formanden.
”Vi er naturligvis kede af, at Martin ønsker at søge nye arbejdsopgaver. Men trods sin forholdsvis unge alder, har Martin ca. 20 års erfaring i COOP, og bestyrelsen har fuld forståelse for hans ønske om at afprøve andre muligheder end butikslivet i dagligvarebranchen. Vi ønsker ham alt muligt held og lykke fremover”, slutter Lars Christian Svane.
Processen med at finde en ny uddeler er straks gået i gang. Målet er, at en ny uddeler kan ansættes med start 1. februar 2019.
Sønder Felding, d. 31. oktober, 2018
Formand, Lars Christian Svane