Erna Andersen har en opfording til Sdr. Feldings borgere og besøgende

Erna Andersen med sine heste, det er hesten til venstre der er dårlig

 

 

 

 

 

 

 

 

Hej til jer som smider noget over hegnet til mine ponyer på Torvegade. Jeg har en stor bøn til jer, vil i ikke godt lade være med at fodre dem.
Sidste onsdag da jeg kom derop stod den lille sorthvide med stive ben,  dyrlægen sagde den var forfangen og den kom på smertestillende, så da jeg kom igår kunne han næsten ikke gå på begge forben, så jeg måtte lukke dem ind. Han skulle gerne have været mere frisk end syg, så stop venligst med at smide noget ind til ponyerne – håber han kommer sig, så han ikke skal aflives, det ville være forfærdelig for mig. I må meget gerne snakke med dem, men ikke fodre dem. Jeg giver dem det de skal have, håber i vil respektere min bøn hilsen Erna Andersen😢