Indre Missions 125 års jubilæum blev fejret med masser af aktiviteter

Rigtig mange deltog og kiggede forbi fredag aften d. 9. november, hvor Indre Mission i Sdr. Felding fejrede at de nu har eksisteret i 125 år. Både indenfor og udenfor i “Street food teltet var der aktiviter og rigtig god stemning, og det er nok en af de ting der kendetegner Indre Mission i Sdr. Felding, plus at de er rigtig gode til at organisere. Alt klapper ned i mindste detalje og alle kender deres arbejdsopgaver.  Flot flot arrangement og stort tillykke med jubilæet.

Læs mere og se mange flere billeder ved tryk på læs mere.

Birgitte Birkbak fra Indre Mission har indsendt nedenstående
Indre Mission i Sdr. Felding kunne fredag den 9. november holde 125 års jubilæum.
Et stort forarbejde fra et jubilæumsudvalg med inddragelse af mange hjælpere udmøntede sig i et kæmpebrag af en fest både udenfor og inde i vores missionshus på Bredgade 35.
Festen startede kl. 16 med salg af street food i teltet. Ideen med dette var at få besøg af folk fra byen, og det lykkedes. I alt ca. 90 burgere, 15 liter softice og op mod 250 vafler blev fortæret sammen med mange portioner fra de i alt 10 boder.

Samtidig med street food salg i teltet var der stor aktivitet inde i huset. Besøg af nuværende og forhenværende Sdr. Felding borgere, der hver især havde specielle evner de delte med os.

Fredagsklubben, der for nylig også har haft 125 års jubilæum, startede med fernisering på flotte billeder børnene havde malet. Derudover havde de fremstillet nogle meget fine bøjle-engle. Børnene fejrede det med ”champagne” og lidt godt til ganen.

På scenen i den store sal nød vi Gospel Kids under ledelse af Elsebeth Kvistgaard. De sang ½ times tid for og med os. Herefter optrådte Lene Bøndergaard med trylleri og dukken Anton. Belønning for hjælp med trylleri var ballonkunst, som Lene også mestrer.
Så kom turen til vores forhenværende organist og lærer på Sdr. Felding skole – Jens Erik og Mona Lisa Kristensen. Sang og spil fra de to er værd at lytte til.
Rasmus Bøndergaard og Emma Ulriksen fornøjede os også med deres sang og musik.
Hen ad kl. 19.30 samledes vi til aftenens fest. En aften hvor 5 unge hjalp os godt igennem med sang og musik. Lene Friis Thorkildsen havde forfattet to smukke jubilæumssange i dagens anledning. Ligeledes sang vi Frede Madsens sang der var skrevet i anledningen af indvielsen af det ”nye” missionshus i 1988.

Festtalen var lagt i hænderne på børnekonsulent Karen Markussen fra Hammerum. Hun lagde ud med at fortælle om missionshuset som vores hjem, – hvor mange mon er ”gået igennem” dette hus og hvor mange kopper kaffe mon er drukket her?
Senere lignelsen om ”Den fortabte søn” i en nyere videoversion og fortælling om Guds glæde over at vi vil følge ham. Karens tale blev holdt, så der var lidt til både unge, gamle, nye og knap så nye.

Orla Villekjær havde 10 min om kirkeliv og missionshusliv. Et godt indlæg om hvor meget det betyder, at nogen viser os vejen – eksempelvis at forældre/voksne nødvendigvis må være gode forbilleder for børnene. Orla havde også sat indleverede fotos op på PowerPoint som dagen igennem kørte på storskærm. Stor fornøjelse for nogle at gense sig selv i et yngre format.

Flot jubilæumskage var kreeret til anledningen, og den skulle selvfølgelig også fortæres.

Aftenens sene indslag var en koncert med gruppen Cair Paravel, som bl.a. tæller Henrik Tjagvad og forhenværende præstepar i Skarrild, Inge Lisbeth og Morten Meiner. En super koncert som var værd at blive og høre med på.

Efter koncerten nød vi alle en fransk hotdog inden den store oprydning stod på tapetet.

Alt i alt en rigtig skøn dag vi ser tilbage på med glæde.
Vi vil samtidig sige en STOR TAK TIL ALLE for opbakningen til vores arrangement, hvor rigtig mange fra byen og ”gamle lokale” kiggede forbi. Vi kan kun være taknemlige.
Birgitte Birkbak