SUCCES med SYNG, SPIS og SNAK i Sdr. Felding

Dagmar Bio dannede  onsdag d. 28. november, rammen om et arrangement med fællessang og spisning og god snak.
I samarbejde med Herning Bibliotekerne og Den jyske Sangskole havde Kulturforeningen, Danske Seniorer og Dagmar Bio i Sdr. Felding etableret et samarbejde om aftenen, hvor omdrejningspunktet var Højskolesangen.
Dorte Grout og Brian Nygaard Bruhn fra Herning Bibliotekerne styrede os igennem et meget flot sangvalg fra Højskolesangbogen.
Aftenen indledtes med ”I Danmark er jeg født”. Under overskrifterne:

”Troen”, ”Aften”, ”Kærlighed”, ”Efterår/advent” til ”Livet” blev der sunget meget flotte sange, og der blev lavet fine præsentationer om baggrund, tid etc. Aftenen sidste sang var en Kim Larsen sang: ”De smukke unge mennesker”.
Til at hjælpe med musikken og sangen var der tre dygtige unge mennesker fra Den Jyske Sangskole, hvoraf den ene sanger var den lokale Simon West.
”At synge sammen er den korteste vej til et fællesskab”, og der blevet sunget ivrigt med af alle de glade gæster. Der var oplevelse af glæde, fællesskab, god stemning og snakken gik rigtig godt blandt de fremmødte deltagere, da aftenens menu blev serveret. Menuen bestod af ”gammeldaws” flæskesteg og ris a la mande fra den lokale restaurant Klods Hans.
Tak til alle de fremmødte, som helt sikkert gik mange oplevelser rigere hjem.
På arrangørernes vegne v/ Karen Marie Gaardsvig