Så er den nye uddeler til Daglig`Brugsen i Sdr. Felding fundet

Mads Ramskov Hansen foran Bøvlingbjerg Dagli`Brugs

Pressemeddelelse 
Sønder Felding Brugsforening har pr. 1/2-2019 ansat ny uddeler i Dagli’Brugsen Sønder Felding. Valget faldt på Mads Ramskov Hansen.
Mads Ramskov Hansen er 43 år og kommer fra en stilling som uddeler i Dagli’Brugsen Bøvlingbjerg. Mads Ramskov Hansen er bosat i Videbæk, hvor han bor med sin familie.
”Med ansættelsen af Mads, mener vi i bestyrelsen for Sønder Felding Brugsforening, at vi har fundet den helt rigtige mand til føre vores nye butik ind i fremtiden”, siger formand Lars Christian Svane.
”Mads har arbejdet det meste af sit liv i COOP. Han har i sin karriere været ansat i Dagli’Brugsen, SuperBrugsen, Kvickly og Fakta, og har også erfaring fra andre brancher. Med sin store erfaring vil Mads tilføre os de rette kompetencer til, i samarbejde med bestyrelsen, at sikre en fortsat god udvikling i vores butik. Vi ser med forventning frem til samarbejdet med Mads Ramskov Hansen”.