Jesper Lundgaard julekoncert i Dagmar Bio onsdag aften

Hvis man ikke allerede var i julestemning… …så blev man det i den grad, hvis man var til julekoncert med Jesper Lundgaard i Dagmar Bio onsdag aften! Dagmar Bio var til anledningen pyntet smukt til jul. Julehjerter i vinduer, julestjerner i loftet, juletræ på scenen og juledekorationer og julesmåkager og konfekt på bordene. Og da Jesper Lundgaard smukt gjorde sin entre ned gennem salen, til lyden af skønne juletoner fra hans dygtige pianist, var stemningen sat. Jesper Lundgaard har udover en fantastisk stemme og en skøn rød velour jakke, også en humor, som publikum tydeligvis elskede. Med en blanding af danske og udenlandske julesange var der jul …

for enhver smag. Mændene måtte undervejs også op og lære en juledans, som han forsikrede dem om ville imponere langt de fleste kvinder! I pausen var der en dejlig summen og et blik rundt i Dagmar Baren gav et indtryk af masser af smil og glade publikummer. Umiddelbart efter pausen overraskede formand for Dagmar Bio koncertudvalget ved at kalde dem på scenen. Her holdt han en tale til de to, hvor han takkede for at de siden 2010 havde arrangeret (holdt godt fast!) hele 76 koncerter i den gamle biograf. Selv koncertudvalget blev overrasket over antallet af afholdte koncerter. I andet sæt fortsatte Jesper Lundgaard hvor han slap. Han kom omkring både kiksede og mindre kiksede juletraditioner, og så sang han så hårene rejste sig på armene – altså på den absolut gode måde! Jesper Lundgaard afsluttede aftenen med et ‘på gensyn’ og mon ikke både publikum og koncertudvalg er HELT med på den idé?!