Lægehelikopter og flere ambulancer til ulykke ved Sdr. Felding

Politinote modtaget fra Brandebladet
Torsdag kl. 14.24 skete der et færdselsuheld i krydset Skjernvej/Nørregade i Sdr. Felding. Her kom en 28-årig fra kvinde fra Skjern kørende ad Nørregade i nordlig retning, og med meget lav hastighed kørte hun ud på Skjernvej, hvor hun ramte en 27-årig kvindelig medtrafikant fra Herning, der kom kørende mod øst med de tilladte 70 km/t.
Den kvindelige bilist fra Herning måtte en tur omkring skadestuen i hjembyen, men hun kunne ret hurtigt udskrives igen, og ingen af de to implicerede beskrives af politiet som ”alvorligt tilskadekomne”.
Vigepligtsforseelsen kommer ikke desto mindre til at koste den 28-årige kvinde fra Skjern en bøde, en betinget frakendelse af kørekortet samt en orienterende køreprøve.
Se flere billeder