Lørdag d. 11. maj 2019 kl. 20 – Sebastian Solo i Dagmar Bio

En koncert med Sebastian er i en klasse for sig – han tryllebinder sit publikum og i samværet medsangeren, sangskriveren og komponisten oplever man på tætteste hold hvordan Sebastians smukketekster, hans melankolske stemme og fabelagtige guitarspil forenes og sammen giver publikum enoplevelse, som sent glemmes.
Når Sebastian alene på scenen møder sit publikum, får poesien for alvor vinger. Han ledsager sine udødelige sange med anekdoter og underfundig humor og forener generationer med sange, der harværet soundtrack til mange danskeres liv.
Sebastian er et langtidsholdbart ikon på den danske musikscene og har været med til …..

at definere dansk musik i snart 50 år. At opleve ham i trubadur-rollen giver en både munter, men også eftertænksom aften, hvor Sebastian tager publikum med hele følelsesregistret rundt. Den musikalske variation, som præger Sebastian som sangskriver, kommer i den grad til udtryk ved solokoncerterne.
Der er de finurlige, de stille og tænksomme, de rockende og ikke mindst de evigtgrønne sange, vialle kan synge med på.
Pris pr. billet: 525 kr.
Billetter kan bestilles HER! (billetsalget åbner 19/2 kl. 12.00)