Travle uger for den nye uddeler i Sdr. Felding Dagli`Brugs

Der har været nok at se til og sætte sig ind i, for den nye uddeler Mads Ramskov Hansen, siden han startede omkring 1. februar i år. Når han har valgt at blive uddeler i Sdr. Felding, er det fordi det er en lækker ny Dagli´Brugs og med en rimelig stor omsætning.
Mads er et udpræget A-menneske, går tidligt i seng og står op ved fire-tiden om morgenen, og bruger en meget stor del af dagen på arbejdsrelaterede opgaver.
Bestyrelsen har også sat ham på en bunden opgave der hedder at indtjeningen skal være så stor, at en del af gælden kan afvikles i løbet at nogle år, og det kræver som minimum en fastholdelse af den nuværende omsætning, men også gerne en stigende omsætning og indtjening.
Mads synes at Dagli`Brugsen har priser der på mange varer kan ….

matche discountbutikkerne rundt omkring,  samtidig med at der gives en bedre service i butikken og de kan tilbyde meget mere end discount. Butikken må også gerne have et lokalt særpræg hvor vi alle kan lide at komme.
En forskel som Mads har bemærket ved varesalget i butikken er at der bliver solgt markant mere økologi i Sdr. Felding end i andre tilsvarende butikker i landsdelen.
Mads oplever også et stort engagement og en bevidsthed blandt byens borgere, når det gælder om at støtte op om de sidste butikker i byen, f.eks. bageren, Vardekiosken, genbrugsbutikken og ikke mindst Dagli`Brugsen.
Mads er født og opvokset i Fredericia, hvor han allerede som 15 årig startede som butiksmedhjælper. Efter endt folkeskole tog Mads en Højere Handelsskole-uddannelse i Fredericia. Mads bor i dag i Videbæk med sin familie.