Cafe´aften i det Legende Hus

Foto: Grethe Kamstrup

Skrevet af Grethe Kamstrup
Sdr.Felding Kulturforening afholdt i går den 22 februar Caféaften i det legende Hus. Her bod Lene velkommen, og sagde bl.a., vi havde talt om, at flytte til en anden dato, da vi blev opmærksom på sammenfaldet med to andre arrangementeri byen. Der var mødt 58 danseglade personer op, som alle fik en virkelig dejlig og festligt aften. Arnfred spillede, og han er jo god til, at få folk op af stolene. Maden var fra Slagter Kirkeby, en virkelig skøn menu, indeholdende: Hønsesalat på ananasring. simregris m,flæskesvær, kalveculotte, smørristede kartofler, rødvinssovs,flødekartofler, broccolisalat, sprød salat.
Læs mere og se flere billeder


Kaffe midtvejs i dansen,med hjemmebagte roulader og småkager. Så bestyrelsen kunne være tilfredse, selv om, der var andet i byen. Lonnie og datteren stod for serveringen.