Henning Stærk gav for første gang koncert i Dagmar Bio

Og selvom han ikke længere er helt ung, satte en han en fed streg under, at han er ‘still going strong’. På trods af, at Henning Stærk har nået de 69 somre (han fylder 70 i marts) er ‘rock-spaden’ ikke stillet på hylden og tourbussen er ikke kørt i garage. Han er en ægte gammel rock-dreng fra Holstebro, og han forstår at levere varen. Henning Stærk mødte op med tre dygtige musikere fredag aften i Dagmar Bio, hvor alt var udsolgt.  Se flere billeder.Stærk og band gik på scenen foran et glad og snakkesaligt publikum, som slet ikke opdagede musikerne på scenen, inden Stærk i mikrofonen sagde: ‘Må jeg forstyrre??’ Publikum kvitterede med et bragende bifald og herfra kom Stærks fede rock’n’roll rytmer og anekdoter ind over publikum som perler på en snor. En feeed aften med et super veloplagt band og publikum.