Affaldsindsamling blev en rigtig god “skod” dag i Sdr. Felding

Modtaget fra Dorthe Viborg Sdr. Felding Borgerforening
Borgerforeningen er så taknemlige for den KÆMPE opbakning de fik i dag til den årlige Affaldsindsamling i Sdr. Felding. 42 voksne, 23 børn, 2 hunde mødte op og støttede arrangementet. Udover på dagen har flere borgere også samlet affald forud eller i kommende uge, fordi tidspunktet ikke passede i kalenderen. Den lokale virksomhed Emtelle har ligeså haft 2 medarbejdere til at rydde i industriområdet nogle timer i torsdags.
Arrangementet startede kl. 11 i Dagmar Bio, hvor byens gader blev ……

fordelt og folk sendt afsted. 12.30 var de sidste tilbage og fik vejet det indsamlede som ialt blev til 138 kg. hertil skal ligges de forud samlede kg. med samt 200 gram cigaret skodder, det lyder måske ikke af mange cigaret skodér, men se billedet som fortæller hvor skuffende mange skodér der smides i vores smukke natur. Håber det kan være et wake up call, at der nu endnu engang er ryddet pænt op. De største stykker affald var en meget stor rusten trillebør og grønt hegn. Af mindre specielle ting kan nævnes klippet Visa kort, Hår voks, speciel guld broche og så en 1/3 affaldscontainer dåser. Det kan undre os lidt at der stadig er så mange dåser, da der netop var MAX focus på dette sidste år.
Kl. 12.40 blev der taget fælles foto af alle deltagere på dagen og der var Borgerforeningen klar med pølser, brød og drikkevarer i haven ved Dagmar Bio. Derudover blev alle børn sendt hjem med en pose søndags slik
Vi er så stolte af fremmødet og dejligt at vide at vi alle lokale som turister nu har en ren by
Vi glæder os allerede til næste år melder Borgerforeningen