Forældre fra Sdr. Felding var til demonstration i Herning

  
Modtaget fra Dorthe Kristensen og Mette Lomholt
Lørdag d 6/4 mødte forældre og børn op på hallens p plads og sammen kørte vi i flok til Herning hvor vi stimlede sammen med en MASSE andre bekymrede forældre/bedsteforældre. Det var en dejlig solskinsdag hvor man blev helt rørt over et fælleskab folk imellem. Der var talere og underholdning for børnene. En far var en af talerne og han sagde det’ så fint.. “Jeg er SÅ træt af at der ikke er nogen der vil tage ansvaret”..!!!
Dagen for, at vise vores bekymring for vores børn hverdag kunne udtrykkes lørdag. Vi er glade for at nogle forældre havde lyst og engagementet til at deltage, at stå sammen på en dag hvor fokus var på børnene, pædagogerne og forældrene, over hele landet og glemme weekendens pligter for nogle få timer. Det hele gav mening- og vi håber meget på at en så stor landsdækkende demonstration vil sætte bare en lille smugle pres på for lidt bedre normeringer for vores alle sammens børn.
Mange mange tak til alle jer der har hjulpet og deltaget på en’ eller anden måde. Mvh. Dorthe og Mette