Spritbilister stak af fra uheld

Modtaget fra Brandebladet
Lørdag kl. 18.33 fik politiet anmeldelse af et færdselsuheld i krydset Gl. Skolevej/Sdr. Feldingvej nord for Sdr. Felding. Her var en sølvgrå VW Passat af ældre dato, der kom kørende ad Gl. Skolevej i østlig retning, kørt ud på Sdr. Feldingvej uden at overholde sin ubetingede vigepligt, hvorved den ramte en anden bil ført af en 29-årig kvinde fra Videbæk, der kom kørende mod sydøst.
Den sølvgrå Passat forsvandt fra ulykkesstedet, og det viste der sig at være en grund til: Da en politipatrulje senere fik opsporet bilen, fandt politifolkene samtidig to mænd, som bege var påvirket af spiritus, en 61-årig mand og en 55-årig mand, begge fra Sdr. Felding. Hvem af de to, der havde ført bilen, kunne politiet ikke få svar på, så det skal yderligere afhøringer samt tekniske undersøgelser af bilen forsøge at klarlægge.
Ingen af de involverede kom noget til ved uheldet.