Spændende gæst i Sdr. Felding

Tirsdag kom Matti Järvinen, fra Sverige til byen, hvor han havde lejet sig ind i min (Mogens) mini lejlighed. Matti har den meget interessante hobby at han rejser rundt i Europa og besøger interessante biografer, og i den forbindelse havde han også hørt om Dagmar Bio. Han så filmen Jumanji tirsdag aften, og selvom filmen faldt lidt uden for hvad han normalt ville se, så nød han at side i biografen og roste salen og de gode lydforhold der er. Ligeledes roste han også den gode modtagelse han havde fået i biografen, hvor han fik fortalt hele Dagmar Bio´s historie.
Matti har besøgt 1.257 biografer i 13 lande i Europa de sidste 13 år, og udover de nordiske lande har han bl.a. også været i Portugal og Moldova og besøgt biografer der.
Matti går med krykker fordi han som lille var ramt af polio. Men det forhindre ham ikke i at rejse rundt med bus og tog.